Καθάρισμα καμινάδας: υλικά, μυστικά. Πείτε τα όλα!

Περισσότερα
3 Χρόνια 5 Μήνες πριν #170794 από meletis

ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ έγραψε: Γεια σου Μελετη.η καθαριοτητα ειδικα στα στερεα καυσιμα ειναι απαραιτητητη καθε χρονο καθως και η καμιναδα!!!!.τα ιδια λεω και σε αυτους με τα πελλετ σομπες και λεβητες.ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΛΟ ΠΕΛΛΕΤ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ =====ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗ ΚΑΥΣΗ!!!!!!ΤΗΝ επομενη θα τα κανεις μονος σου!!!!!!!!!!!!χρονια πολλα !!!!!!!!!!!

Από το ξυλολεβητα έως και τη καπνοδόχο έχω μια απόσταση 2,5 Μ
Ρώτησα εκεί που πήρα το ανοξείδωτο σπιράλ , εάν κάνει να τη τυλίξω το σπιράλ με πετροβάμβακα με αλουμίνιο; Μου είπε αντέχει τη θερμοκρασία και θα το τυλίξω .


Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φοιτητής Μηχ.Πληροφορικής

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 11 Μήνες πριν #173057 από Panoulidios
Καλησπερα,
αν μια ξυλοσομπα ειναι με ισια καμιναδα , το καθαρισμα πως γινεται; Δεδομενου οτι η οροφη της δε βγαινει ωστε να πεσει η βρωμια μεσα στην εστια και να τη μαζεψεις. Μπορουμε να βαλουμε σπιραλ κομματι στην αρχη ωστε να το αφαιρουμε στο καθαρισμα; Γιατι κανονικη καμιναδα δε θα βγαινει μιας και θα ειναι κολλημενη στην οροφη.

Ευχαριστω

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 11 Μήνες πριν #173058 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Ένα ταφ καθαρισμού με τάπα που θα την βγάζεις και θα καθαρίζεις την κάθετη ΑΛΛΙΩΣ ΡΊΞΕ ΣΧΟΙΝΊ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΕΣΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΒΟΥΡΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΟΜΗ ΤΙΣ ΚΑΜΙΝΑΔΑΣ ΣΟΥ (ΒΟΎΡΤΣΑ ΜΕ 2 ΚΡΙΚΟΥΣ)ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΧΟΙΝΊ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΡΙΚΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΠΕΛΟ(ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ).ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.074 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ