Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.

Αντίσταση έναυσης Thermiki Aero 14 Canalati Σόμπα Pellet

Περισσότερα
3 Εβδομάδες 6 Ημέρες πριν - 3 Εβδομάδες 6 Ημέρες πριν #185808 από PanPele
Καλησπέρα, έχω την Thermiki Aero 14 Canalati Σόμπα Pellet Αερόθερμη / Αεραγωγών 14.3kW από το 2022. Δουλεύει αρκετά από Νοέμβριο μέχρι και λίγο τον Απρίλιο. Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να γίνει αλλαγή της αντίστασης καθώς μου πέταξε ένα σφάλμα προχθές και πιθανών μόνο αυτό είναι το θέμα της από τις περιπτώσης που μου εμφάνισε (Er12 σταμάτησε την έναυση). 
Μιας και βρίσκομαι επαρχία, γνωρίζει κάποιος από που μπορώ να προμηθευτώ την κατάλληλη για την συγκεκριμένη σόμπα; και ποια είναι αυτή φυσικά.

Last edit: 3 Εβδομάδες 6 Ημέρες πριν by PanPele.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
3 Εβδομάδες 6 Ημέρες πριν #185811 από dimlyk
σιγουρα θα ξερουν εδω  thermiki.gr/product/pellet-%CE%B1%CE%B5ro-14kw-canalati/ ...οπου μπορουν να σου πουν και τις ειναι το σφαλμα ...εσυ ξερεις να αλλαξεις την αντισταση ? 
ασχετα απ αυτο θα προτεινα να μαθεις να αναβεις την σομπα με μπλε οινοπνευμα και βαμβακι 

Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Περισσότερα
3 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #185814 από PanPele
Ευχαριστω για την απάντηση, θα δοκιμάσω να επικοινωνήσω μαζί τους.
ναι, την κάνω βίδες την σόμπα, μπορώ να την αλλάξω, και κακός δεν προέβλεψα να εχω αγορασμένει μια φέτος που την άνοιξα.
Αυτό με το βαμβάκι το εχω διαβάσει ξανά εδώ μέσα, μπορεις να μου πεις πως γίνεται, τα βήματα κλπ?

Περισσότερα
3 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #185816 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Δες στο προφίλ μου υπάρχουν στοιχεία μου να σου πω ποια να πάρει και από πού .

Περισσότερα
3 Εβδομάδες 5 Ημέρες πριν #185819 από dimlyk
αρα την βγαζεις την μετρας και ψαχνεις με μια αναζητηση για αντισταση σομπας πελλετ και κατα προτιμηση κεραμικη αλλα αν δεν την βαζεις να αναβει αυτοματα μεσω προγραμματισμου γιατι να πλητωνεις νταβατζιλικια ? 

μολις πατησεις εναρξη κι αρχισει να πεφτει πελλετ ανοιγεις την πορτα αναβεις λιγο βαμβακι ποτισμενο με λιγο μπλε οινοπνευμα (αν θες ριχνεις μιση χουφτα πελλετ απο πανω)  και κλεινεις την πορτα γρηγορα πριν προλαβου να ενεργοποιηθουν οι αυτοματισμοι και σβησει ....με μια δυο δοκιμες εγινες εξπερ ¨) ...μηδεν αποτυχημενες εναρξεις πλεον .... 

αν επιμενεις σε αγορα μπορεις να ρωτησεις κι εδω  www.balkanenergy.gr/category/antallaktik...y2ub5o0uaVy0TckJmI3X
αν και μου φαινεται ακριβος 

Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Περισσότερα
2 Εβδομάδες 4 Ημέρες πριν #185821 από PanPele
Θα σου στείλω μήνυμα, σε βλέπω και στις ομάδες του Facebook, ευχαριστώ !

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.300 δευτερόλεπτα