Μαγειρική σε τζάκι - ξυλόσομπα
- ippomas
- Αποσυνδεμένος
- Elite Member
- Δημοσιεύσεις: 190
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 40
Το να ρωτας δεν ειναι κακο.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Gdevil
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
- Δημοσιεύσεις: 1231
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 215
Πες ότι τώρα που λειπει η γυναίκα εγώ βάζω το καλό το τηγάνι (αυτό με το πλαστικό το χερούλι που το πήρε για να μη καίγεται) μέσα στο τζάκιippomas έγραψε: Χοιρινη τηγανια στο τζακι η πανω στην σομπα.
Βαζουμε λιγο λαδακι στο τηγανι προσθετουμε αλατι πιπερι,μανιταρια,πρασινη και κοκκινη πιπερια, ριχνουμε το χοιρινο και προσθετουμε ριγανι και σκονη σκορδου, ανακατευουμε μεχρι να αρχιση να τηγανιζετε τοτε προσθετουμε μουσταρδα μια κουταλια και συνεχιζουμε το ανακατωμα να δουλευτουν ολα μεσα στα υγρα που αφηνοουν, οταν θα αρχιση το κρεας να ροδιζη ειναι ετοιμη σερβιρετε σε ενα πιατο και την απολαμβανετε, συνοδευετε με ολα τα ποτα.
Όταν επιστρέψει τι λές να γίνει?
α) με σουτάρει κλωτσηδόν?
β) με σουτάρει "τηγανηδόν"?
γ) με σουτάρει "κλωτσοτηγανηδόν"?
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- ΕΥΘΥΜΙΟΥΓΙΑΝΝΗΣ
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
- 6942-444558 cosmote
- Δημοσιεύσεις: 1103
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 212
Gdevil έγραψε:
Πες ότι τώρα που λειπει η γυναίκα εγώ βάζω το καλό το τηγάνι (αυτό με το πλαστικό το χερούλι που το πήρε για να μη καίγεται) μέσα στο τζάκιippomas έγραψε: Χοιρινη τηγανια στο τζακι η πανω στην σομπα.
Βαζουμε λιγο λαδακι στο τηγανι προσθετουμε αλατι πιπερι,μανιταρια,πρασινη και κοκκινη πιπερια, ριχνουμε το χοιρινο και προσθετουμε ριγανι και σκονη σκορδου, ανακατευουμε μεχρι να αρχιση να τηγανιζετε τοτε προσθετουμε μουσταρδα μια κουταλια και συνεχιζουμε το ανακατωμα να δουλευτουν ολα μεσα στα υγρα που αφηνοουν, οταν θα αρχιση το κρεας να ροδιζη ειναι ετοιμη σερβιρετε σε ενα πιατο και την απολαμβανετε, συνοδευετε με ολα τα ποτα.
Όταν επιστρέψει τι λές να γίνει?
α) με σουτάρει κλωτσηδόν?
β) με σουτάρει "τηγανηδόν"?
γ) με σουτάρει "κλωτσοτηγανηδόν"?
μαζεύτηκαν σε συνέδριο οι φεμινίστριες για να μάθουν πως να εκπαιδεύουν τους άντρες να τις βοηθούν στο σπίτι.
Συμφώνησαν πως με σταθερή πίεση, θα μπορέσουν να μας κάνουν να το κάνουμε, σιγά σιγά....
Μετά από εξάμηνο ξανασυναντήθηκαν να συζητήσουν τα αποτελέσματα...
Λέει η πρώτη... εμάνα μετά από δύο μήνες που του γρίνιαζα σταθερά, σιγά σιγά άρχισε να βοηθάει...
Λέει η δεύτερη... και γω μετά από τρεις μήνες κάποια δια φορά άρχισα να βλέπω...
Λέει κι ητρίτη... Εγώ τη πρώτη βδομάδα δεν είδα τίποτα.. ούτε τη δεύτερη... τη τρίτη άρχισε ν ανοίγει το αριστερό μάτι μου... και κάτι άρχισα να "βλέπω"....
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- ippomas
- Αποσυνδεμένος
- Elite Member
- Δημοσιεύσεις: 190
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 40
Το να ρωτας δεν ειναι κακο.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- giabritsos
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
- Δημοσιεύσεις: 320
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
Θα σας ζητουσα μια χαρη παιδια...οσοι γραφετε συνταγες να μας λετε σε τι σκευος το βαζετε το φαγητό και πως το μαγειρευετε...εγω ακομα ψαχνομαι...
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- 1kost1
- Αποσυνδεμένος
- Premium Member
- Δημοσιεύσεις: 131
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Σκεύος κάνει ταψάκι από το γαλακτομπούρεκο το γνωστό που έχουν τα πουλανε τα ζαχαροπλαστεία;;;;;
Το ταψάκι πάνω στα κάρβουνα και στα ξύλα;;; ή πάνω σε σκάρα;;;;;;
Περιμένουμε συνταγές γιατί η …..φτώχια θέλει καλοπέραση!!!!!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.