ΛΕΒΗΤΑΣ ΣΤΕΡΕΏΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ SIME SOLIDA EV6 55ΚW +ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ PELLET FERROLI SUNP7 35

Περισσότερα
3 Χρόνια 1 Μήνας πριν - 3 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν #172781 από antonisbv
Πωλείται το σύστημα θέρμανσης αποτελούμενο από τα εξής μερη:
α) Μαντεμενιο λέβητα στερεων καυσιμων SIME SOLIDA EV6 55KW.Ο συγκεκριμένος λέβητας μπορεί να κάψει ξύλο,pellet ,πυρήνα και κουκούτσι.Ειναι ικανός να ζεστάνει 2 σπίτια.Χρησιμοποιηθηκε 2 χρόνια ως ξυλολεβητας και για άλλα 3 χρόνια για καύση pellet σε μονοκατοικία 126 τ.μ. Ό καθαρισμός του ήταν συνεχής και δεν έχει υπολείμματα πίσσας ή υγροποιήσεων.Διαθετει αλλά 5 χρόνια εγγύηση.
β)Καυστηρας pellet FERROLI SUN P7 35 kw.Ο καυστηρας δουλεύει απροβλημάτιστα, δεν έχει βγάλει ποτέ βλάβη και το μόνο έξοδο τα 3 αυτά χρόνια ήταν η αλλαγή της Αντίστασης έναυσης σε κεραμική για μεγαλύτερη αντοχή και οικονομία.Ο καυστηρας συνδεδεμένος σε ups και inverter για να μην υπάρχουν προβλήματα με την πτωση τάσης.
γ)Κοχλίας ferroli
δ)Σιλό αποθήκευσης pellet ferroli 195 lt.Εννοειται πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως σιλό αποθήκευσης άλλων στερεών καυσίμων(κουκούτσι κλπ).
ε)Κιτ βεντιλατερ SIME solida που παίρνει τη θέση του κλαπετου στον ξυλολεβητα τροφοδοτώντας τον λέβητα με αέρα διευκολυνωντας την καύση και αποτρέπει στο σχηματισμό πισσας από ατελή καύση.Ρυθμιζεται εύκολα ανάλογα με τη θερμοκρασία που θέλουμε ή τις στροφές.
Δίνονται δώρο ο κυκλοφορητής WILO και σκόυπα στάχτης με μεταλλικό φίλτρο. 
Όλο μαζί το σύστημα πωλείται 1400 ευρώ,τιμή ελαφρώς συζητήσιμη.Δινεται λόγω ένταξης στο πρόγραμμα "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ" και αντικατάστασης του με αντλία θερμότητας. Δυνατότητα αποστολής ,κατοπιν συννενόησης πανελλαδικά .Περισσότερες πληροφορίες στο 6937824947.
Last edit: 3 Χρόνια 2 Εβδομάδες πριν by antonisbv.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.155 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ