Aερόθερμη σόμπα pellet από το Leroy Merlin

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #69032 από cdiamond2477
Φιλε tasven.
Αγορασα την cristal eco απο leroy και δεν υπηρχε εγχειριδιο χρησης. O εξωτερικος συνεργατης τους μοθ ζητουσε 180 € για τοποθετηση!!!! γιατι θα τοποθετηθει εκτοσ Λάρισας. Υπαρχει κάποιο manual ??? Βοήθεια παιδια!!! Η υπόθεση έχει αρχισει να μου βρωμάει. Το Leroy εισάγει τηνσ συγκεκριμένη σόμπα απο την ιταλικά εταιρία elledi www.elledi-stufe.com η οπαία μάλλον υπάρχει μόνο ως έναρξη μόνο για να πουλάει σόμπες... γιατι η εταιρία είναι η velor που ασχολειται με κουζινες , μπανια κλπ σε επίπεδο εμπορίας. Που σημαίνει οτι κατασκευάζονται αλλού. Επάνω η σόμπα γράφει Goodfire. Όπωσ και να έχει εμένα απλα με ενδιαφέρει το manual για να την ρυθμίσω και να την τοποθετήσω απλά δεν μπορω να απευθυνθω σε αυτους γιατι το προϊον δεν το έχουν στη γκάμα τους. Εχει κανείς το manual τησ Cristal eco ????
Ευχαριστώ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #69458 από tasven
Απαντήθηκε από tasven στο θέμα Aερόθερμη σόμπα pellet 749€ (στο Leroy Merlin)
Το manual τησ Cristal eco υπάρχει στο κατάστημα του Αεροδρομίου στα Σπάτα. Αν το αγόρασες απο εκεί να τους πείς να στοβγάλουν μια φωτοτυπία η απο το κατάστημα που το αγόρασες απο μια άλλη σόμπα.
Υποχρεωμένοι είναι να σε εξυπηρετήσουν
Ετσι και αλλοιώς όλες νομίζω Κινέζικες είναι.
Η συγκεκριμένη αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω.
Τώρα για την εγκατάσταση δεν είναι και τίποτε το σπουδαίο
Τις σωλήνες για την καμινάδα πρέπει να τοποθετήσεις ανάλογα βέβαια με τον χώρο σου και μια πρίζα σούκο για να πάρει ρευμα η σόμπα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #70652 από cdiamond2477
Thnx
Ok πηγα στο καταστημα και μου δωσαν το manual.
Χρειαζεται καμια ρύθμιση ιδιαιτερη που να μην την εχει το manual?
Ολα οσα αναφλερθηκαν πριν δλδ.. σε σχεση με την ροή του pellet και την απορρόφηση των καπνών απο το χώρο καυσης κλπ....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #70654 από dimlyk
Απαντήθηκε από dimlyk στο θέμα Aερόθερμη σόμπα pellet 749€ (στο Leroy Merlin)
αμα δουλειει σωστα δεν χρειαζεται τιποτα :)


Η δυστυχία αυτού του κόσμου είναι ότι οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση
Αγάπα τους εχθρούς σου - αυτό θα τους τρελάνει

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 3 Μήνες πριν #70812 από stelios-ath
[/quote]Σπυρο που τα διαβασες αυτα περι πολεοδομιας και εμεις δεν ξερουμε τιποτα για πες κανενα σαιτ που το γραφει γιατι ενδιαφερει πολυ κοσμο.[/quote]

o πολεοδομικος κανονισμος λεει χοντρικα πως οτιδηποτε δεν υπαρχει στα σχεδια που καταθετονται για να βγαλεις μια αδεια για οικοδομη ειτε στις κατοψεις ,ειτε στις προσοψεις ,θεωρητικα αποτελουν παραβαση.
γιαυτο αν ειχες ακουσει παλιοτερα ακομα και τα μηχανηματα των a/c στα μπαλκονια επειδη δεν υπαρχουν στις σφραγισμενες οψεις θεωρητικα ειναι κατι παρανομο για την πολεοδομια..

βεβαια οπως ειπε καποιος αλλος συμφορουμιτης η πολεοδομια δεν βγαινει απο μονη της να κανει τετοιους ελεγχους,παρα μονο μετα απο συγκεκριμενη ονομαστικη καταγγελια.τοτε ειναι υποχρεωμενη να παει και να ελεγξει την οικοδομη εξονυχιστικα περα απο την συγκεκριμενη καταγγελια..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 2 Μήνες πριν #85927 από Vasilis1
Εκατσα μετα απο καιρο και ρυθμισα μονος μου την σομπα,συμφωνα με τις ρυθμισεις που ανεβηκαν εδω αλλα και με αυτα που εβλεπα με το δικο μου μετριο πελλετ.Αποτελεσμα ειναι να εχω μειωσει απιστευτα το κλινγκερ,η φλογα να ειναι πιο ζωντανη και λευκή (μπλε χρωμα δεν καταφερα να βγαλω στην βαση της φλογας),και μαλιστα όλα αυτα μειωνοντας την παροχη καυσιμου και αυξανοντας τον αερα.Τωρα επειδη ξεκαθαρα δεν εχω βρει πουθενα πως πρεπει να ειναι τελικα η επιτυχημενη ρυθμιση χρησιμοποιησα και τις εικονες που εχω απο αλλες σομπες σε λειτουργια.Μονο ενα θεμα δεν μπορεσα να ξεκαθαρισω:ταχυτητα βεντιλατερ θερμου αερα.Με ποια λογικη το ρυθμιζουμε;Λογικα το τρεχουμε στην σκάλα που θα βγαζει τον πιο θερμο αερα (καλυτερη -ταχυτερη μεταφορα της θερμοτητας των καυσαεριων πριν αυτα φυγουν στην καμιναδα).Ειναι σωστο αυτο που λέω ή υπάρχει και κατι αλλο.Αν μου εχει διαφυγει καποιο αρθρο που να λέει-δειχνει πως ειναι η καλυτερη φωτια-εικονα κλπ σε μια πελλετ θα ημουν υποχρεος αν μου την υποδεικνυατε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.111 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ