Pellet από πυρηνόξυλο: ευκαιρία ή κάτι άλλο;

Περισσότερα
10 Χρόνια 1 Μήνας πριν #132707 από john88s
Επίπεδο!!!!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
9 Χρόνια 7 Μήνες πριν #136676 από DOOM_NX

john88s έγραψε:

DOOM_NX έγραψε:

kosmidis80 έγραψε: Σε οτι αφορα το πρωτο σου ερωτημα, τοτε ειναι εντελλως παραπλανητικος ο τιτλος του θεματος και ενας μοντ πρεπει να το αλλαξει! Συσκευες που καινε πελλετ ξυλου σαν την δικια σου πχ, Δεν προκειται ποτε να καψουν αυτο το καυσιμο!!! Εδω πελλετ ξυλου και ζοριζεται - θελει μονο πιστοποιημενο :whistle: .


Άρα... Φτιάχνουμε πέλλετ πυρηνόξυλου και το πουλάμε ως υποκατάστατο του πέλλετ ξύλου, ενώ ξέρουμε ότι συσκευές που καίνε πέλλετ ξύλου δεν πρόκειται ποτέ να κάψουν σωστά; Και ύστερα σας πείραξε το «ευκαιρία ή απάτη» που έγραψα στον τίτλο...

Να χαίρεστε την «καλή» τιμή ενός τέτοιου προϊόντος! My job is done here. Ραντεβού τον Απρίλη για τον απολογισμό.


Χμμμμ.....Τι κρίμα που δεν χρειάστηκε ο Απρίλης...Τόσες αγγελίες δεν έχω ξαναδεί. Φαντάσου τι έπαθαν αυτοί που δεν είναι στο energ, άρα δεν ενοχλούν με "κακές κριτικές"

Όταν τα λέγαμε ήμασταν ανήξεροι πιτσιρικάδες....Ξέρω, ξέρω "στο δικό μου καίει μια χαρά". Άλλοι κλαίνε...

18% υγρασία. 180 κιλά νερό. Θερμογόνος μισή από wood pellet και κάποιοι νομίζουν ότι έκανε 200ευρώ/τόνος. :P :P :P

Και η βενζίνη στο ΕΤΕΚΑ που έκανα 1.50 ενώ στα 1.70 ήταν 50/50 νερό....Δεν πειράζει, ας βγουν να με βρίσουν πάλι και έμενα και τον DOOMX ως ανήξερους πιτσιρικάδες που ότι λένε τα πανεπιστήμια μας και οι πανεπιστημιακές αναλύσεις είναι για πέταμα.

Ο μητσάρας το έκαψε στο λέβητα του και είχε μεγαλύτερη θερμόγονο από το πετρέλαιο. Μην τολμήσει να με εγκαλέσει κανείς. Τα έλεγα το καλοκαίρι, το χειμώνα δεν μίλησα ούτε κατηγόρησα...Ούτε ασχολήθηκα στην πρώτη αφορμή...Φιλάκια, και να ακούτε τους πιτσιρικάδες παππούδες ! ;)

Υ.Γ Ξέρω, εξυπηρετώ συμφέροντα, θα γίνουν μηνύσεις , διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και το θέμα θα κλειδωθεί σε 2 μέρες. ΦιλάκιαΧ2

Από τη μια χαίρομαι που είχα δίκιο, από την άλλη λυπάμαι για όλους αυτούς που έπεσαν στην παγίδα και δεν μπόρεσαν να το κάψουν. Αλλά τα μεγάλα λόγια στο μάρκετινγκ είναι κάτι συνηθισμένο και κάθε καταναλωτής θα έπρεπε να είναι υποψιασμένος. Ακόμα και τα βρισίδια και οι απειλές που μας έριχνε στο forum έχουν παιχτεί σε replay σε άλλους τομείς της αγοράς. Αυτό που δεν είναι συνηθισμένο είναι να πληρώνεις για το εμπόρευμα και πριν παραλάβεις η εταιρεία να εξαφανίζεται με τα λεφτουδάκια σου. Ε αυτό είναι ασυγχώρητο για την Creta Pellet.

ΥΓ: Όσο για το τι εξυπηρετούμε και τι σκοπό έχουμε, αυτό νομίζω φαίνεται όσο και να χτυπιούνται μερικοί.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.062 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ