- Δημοσιεύσεις: 10
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Το Ομότιμο Μανιφέστο και η Ομότιμη προοπτική (23 Δεκ 2018)
Οσοι βρίσκεστε στο energ.gr και ασχολείστε μαζί του. Το Ομότιμο Μανιφέστο του Βασίλη Κωστάκη θα σας δωσει το δάσος του οποίο ενα δενδράκι είναι και το energ.gr.
issuu.com/voreiodytikes/docs/omotimomanifesto/31?e=0
Στον παρακάτω σύνδεσμο αν θέλετε να εμβαθυνεται υπάρχει και το βιβλίο η ομότιμη προοπτική.
voreiodytikes.blogspot.com/p/e-books.html
www.eanagnostis.gr/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE...1%CF%83%CE%AF%CE%BB/
Για να ανοιξουν λίγο τα μάτια μας.
Ferroli Sun P7 προβλημα Α01
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Δημοσιεύσεις: 999
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 125
1) Αρχικά θα ζυγίσεις πέλλετ για να δούμε την παραγωγή του κοχλία σε γραμμάρια /λεπτό. (παροχή ανά λεπτό) Η μέτρηση να γίνει με αξιόπιστη ζυγαριά ακρίβειας 10 γραμ.
2) Με τη Παροχή ανά λεπτό καθορίζεις τη τιμή της τ04.
3). Η τ18 καλό είναι να τη καθορίσεις από 0 σε 1.
4). Τα καρβουνάκια είναι από πολύ αέρα ρύθμισε φλόγα στη ελάχιστη (1) και μεγιστη (3ή4ή5) ισχύ.με τη φλόγα κιτρινόασπρη με ελαφριές πορτοκαλί γλώσσες ένδειξη κανονικού έως ελαφρώς λιγότερου αέρα.
5.) Κάνε αυτά και βλέπουμε.
Να θυμάσαι ότι αν δεν ξέρεις τη παραγωγή του κοχλία ανά λεπτό ότι θα πετύχεις θα είναι στη τύχη.
Έτσι είναι το σωστό.
Δεν σου το είπανε αυτό οι τεχνικοί?
Ο φερόλι είναι ένας μέτριος καυστήρας όπου δεν έχεις και πολλά περιθωρια λάθους με αποτέλεσμα οι χρήστες να προβληματίζονται στο αν αξίζει η όλη διαδικασία με το πέλλετ επειδή δεν μπορούν εύκολα να αντιμετωπίσουν τις βλάβες και από έλλειψη τεχνικής υποστήριξης Πανελλαδικά.
Αν επέλεγες κάτι λίγο πιο ακριβό από Έλληνες κατασκευαστές θα είχες και Τεχνική υποστήριξη και το κεφάλι σου Ήσυχο.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
-
- Αποσυνδεμένος
- ΚΩΣΤΑΣ TECHNICAL ELECTRONICS & PELLET
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Δημοσιεύσεις: 10
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- DrYannis
- Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Δημοσιεύσεις: 14
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
λοιπον τι εκανα (καλο ειναι να λεμε τι γινεται για να μαθαινουν και οσοι διαβαζουν και εχουν αναλογο προβλημα):
- αυξησα την παραμετρο t04 απο 8 σε 9. αρα αυξησα την αρχικη ποσοτητα πελλετ.
- καθαρισα το φωτοκυτταρο αλλα φαινοταν καθαρο (το εβγαλα αφου πρωτα εβγαλα το καπακι του καυστηρα ξεβιδωνοντας τις 2 βιδες)
- χαμηλωσα την μεγιστη ενταση απο 5 σε 3 γιατι με το 5 φτανει γρηγορα στην θερμοκρασια και σβηνει για λιγο και μετα ξανα απο την αρχη. καλυτερα να γινονται λιγοτεροι κυκλοι και να κρατανε με φλογα περισσοτερο χρονο παρα πολλοι μικροι. κανω λαθος; ας απαντησει οποιος ξερει)
το καλοκαιρι θα καθαρισω την σκονη απο τον κοχλια.
η προταση για αλλαγη του t18 απο 0 σε 1 ουσιαστικα θα κανει τον καυστηρα να δουλευει συνεχεια αν εχω καταλαβει καλα. δεν θα το ηθελα. το καλυτερο θα ηταν να μπορουσαμε να δουλευει ο καυστηρας για ωρα μεχρι να παει την θερμοκρασια στους πχ 60 βαθμους (εχω ενδοδαπεδια θερμανση αρα δουλευω με χαμηλοτερες θερμοκρασιες) και να μην ξανααναβει μεχρι να παει 45. μετα να πηγαινει ξανα στους 60-65. ετσι θα ειχαμε πχ μια ωρα λειτουργιας και μετα μια ωρα μη λειτουργιας.
ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. θα γραψω σε λιγες μερες τι εγινε μετα απο αυτες τις 2 αλλαγες πυο εκανα. ουσιαστικα νομιζω η μια (αλλαγη t08) πως εχει αξια.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Δημοσιεύσεις: 999
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 125
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.