Pellet από πυρηνόξυλο: ευκαιρία ή κάτι άλλο;

Περισσότερα
10 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #105795 από DOOM_NX

kosmidis80 έγραψε: Σε οτι αφορα το πρωτο σου ερωτημα, τοτε ειναι εντελλως παραπλανητικος ο τιτλος του θεματος και ενας μοντ πρεπει να το αλλαξει! Συσκευες που καινε πελλετ ξυλου σαν την δικια σου πχ, Δεν προκειται ποτε να καψουν αυτο το καυσιμο!!! Εδω πελλετ ξυλου και ζοριζεται - θελει μονο πιστοποιημενο :whistle: .


Άρα... Φτιάχνουμε πέλλετ πυρηνόξυλου και το πουλάμε ως υποκατάστατο του πέλλετ ξύλου, ενώ ξέρουμε ότι συσκευές που καίνε πέλλετ ξύλου δεν πρόκειται ποτέ να κάψουν σωστά; Και ύστερα σας πείραξε το «ευκαιρία ή απάτη» που έγραψα στον τίτλο...

Να χαίρεστε την «καλή» τιμή ενός τέτοιου προϊόντος! My job is done here. Ραντεβού τον Απρίλη για τον απολογισμό.
Last edit: 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν by DOOM_NX.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #105797 από Stavrax
Παναγιώτη αυτή η φωτό είναι από το manual του λέβητα σου. Φαίνεται καθαρά ότι η εταιρία συστήνει τη χρήση πελλετ A class. Το αγροπέλλετ, το πέλλετ από πυρήνα ελιάς ή οι μίξεις του δεν κάνουν για εσένα.
Υπάρχουν όμως άλλοι λέβητες που έχουν μεγαλύτερα όρια χρήσης. Χωρίς να είμαι σίγουρος, φαντάζομαι ότι κάτι αντίστοιχο θα ισχύει και για σόμπες. Αν όχι τώρα, σίγουρα κάποια στιγμή στο σύντομο μέλλον και οι απλές σόμπες πέλλετ θα είναι ικανές να κάψουν και πέλλετ χαμηλότερων δυνατοτήτων από τα A class. Έτσι συμβαίνει πάντα, τα προϊόντα ακολουθούν την ζήτηση.
Εφόσον η χώρα μας παράγει πυρηνόξυλο γιατί να μην το χρησιμοποιεί και ως καύσιμο; Μήπως επειδή η εγκατάσταση σου δεν έχει την ικανότητα να το κάψει πρέπει και όλοι οι υπόλοιποι να μην μπορούν;
Το αν θα πρέπει να πωλείται σε χαμηλότερη τιμή είναι άλλο θέμα και εμπίπτει στο νόμο προσφοράς και ζήτησης, όπως και στην ωριμότητα του καταναλωτικού κοινού.
Πολύ απλά έχεις την δική σου οπτική και την υποστηρίζεις με σθένος. Δεν γίνεται όμως και όλοι οι υπόλοιποι να σκέφτονται με τον δικό σου τρόπο... :-)


Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Συνημμένα:
Last edit: 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν by Stavrax.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 8 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #105798 από kosmidis80
Μονο που η δικια σου συσκευη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ στην αγορα! Καποιες αλλες το δουλευουν το πελλετακι ειτε εχει μεσα πυρηνοξυλο ή φλοιο απο δεντρα ή αγριαγκιναρα ή...ή...ή... Και δεν αναφερομαι σε λεβητες παμφαγους, αλλα σε λεβητες με καυστηρα. Πχ το συγκεκριμενο που αναφερεσαι με υποτιμιτικα λογια το καιει ο φερολι, το καιει και ο δικος μου και φυσικα θα το καινε κι αλλα μηχανηματα.

Αρα λοιπον το αν ειναι ευκαιρια ή οχι, το δοκιμαζει ο χρηστης στο μηχανημα του και μετα βγαζει το οποιο συμπερασμα ο ιδιος!

Και να συμπληρωσω : Aν ηταν να αγοραζω 350 Ε τον τονο πελλετ για να καιω πρεμιουμ, τοτε προσωπικα θα εμενα στο πετρελαιο ή θα το γυριζα σε αντλια θερμοτητας! Το να μου βγαινει αν υπολογισουμε με την αναλογια 2.2 χ 350 = 770 Ε το πελλετ --- και το πετρελαιο 1,10-1,20 βαζοντας και την επιδοτηση, τοτε δεν θα ειχε νοημα να επενδυσω τοσα χρηματα σε λεβητοστασιο για να καιω πελλετ γιατι πολυ απλα η αποσβεση δεν θα γινοταν ποτε...

Αν θες να καταλαβεις οτι απο την στιγμη που ο μεσος χρηστης το γυρισε στο πελλετ, το εκανε καθαρα και μονο για να του μεινουν λεφτα στην τσεπη! Αρα οσο οικονομικοτερο καυσιμο βρει, τοσο το καλυτερο για την οικογενεια του.

Προσωπικα, ενας λογος που εβαλα καυστηρα ειναι για την μελλοντικη παρασκευη των δικων μου καυσιμων πελλετ και οχι να εξαρτιεμαι παλι (οπως οταν ειχα πετρελαιο) απο καποιον-καποιους!
Last edit: 10 Χρόνια 8 Μήνες πριν by kosmidis80.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fokion

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #105802 από creta pellet
Αν ο DOOM_NX πληρωνε το πελλετ που καει θα σκεφτοταν διαφορετικα, θα προσπαθουσε με χιλιους δυο τροπους να βρει μια οικονομικη λυση οπως κανουν πολλοι απο το φορουμ . δεν μπορω να καταλαβω τη μανια εχει αυτο το παιδι να προσπαθει να ριξει λασπη στην Εταιρεια μας .το πελλετ ουτε ξερει πως ειναι ουτε τι χρωμα εχει αυτο που δειχνεις στη φωτογραφια δεν εχει καμμια σχεση το χρωμα με το δικο μας .Μηπως παιρνεις κανα χαρτζηλικι. Αν οχι εχεις σοβαρο προβλημα πρεπει να το ψαξεις οσο περναει ο καιρος η κατασταση σου επιδεινωνεται.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #105803 από theoilia

creta pellet έγραψε: Αν ο DOOM_NX πληρωνε το πελλετ που καει θα σκεφτοταν διαφορετικα,....


Ας ηρεμήσουμε λιγάκι λέω εγώ,μια χαρά το πληρώνει και αυτός όπως και όλοι μας εδώ μέσα που είμαστε απλοί καταναλωτές ενός προιόντος.

φέτος καίμε πετρέλαιο...


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 8 Μήνες πριν #105804 από creta pellet
κυριε μου εχετε απολυτο δικιο ας ηρεμησουμε .Αν ειχατε καποιο να σας κατηγορει απ'το πρωι ως το βραδυ θα εβλεπα ποσο ηρεμος θα ησασταν.Δεν μπορει να το πληρωνει οταν ειναι στο κομπιουτερ απ'τις 7 το πρωι μεχρι της 3 βραδυ και βγαζει τα κομπλεξ του οπου βρει .

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ