Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.

Οι τρέχουσες τιμές pellet

Περισσότερα
2 Μήνες 3 Εβδομάδες πριν #185916 από farmanic
Απαντήθηκε από farmanic στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Εχετε δικιο,εγω κανω καθαρισμο και ελεγχο καθε χρονο,μολις ζητησα πελλετ απο την alfa wood τη μαυρη σακουλα και πληρωσα 507,00 την παλετα(72 σακια).
Αυτο χρησιμοποιω καθε χρονο,ειμαι ευχαριστημενος,ειμαι Αθηνα και με λιγες επιλογες σε εταιρειες ,οποτε προς ωρας δεν αλλαζει για μικρη διαφορα τιμης αγορας....

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Μήνες 1 Εβδομάδα πριν #185917 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΗΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΕ ΠΕΛΛΕΤ.ΑΝ ΘΕΣ ΒΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ 

Περισσότερα
2 Μήνες 1 Εβδομάδα πριν #185918 από jps
Απαντήθηκε από jps στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Σήμερα που μιλάμε η ΔΕΗ προσφέρει ετήσιο σταθερό πρόγραμμα φυσικού αερίου(myHome GasControl) για 8800 kwh που είναι ο εθνικός ετήσιος μέσος όρος κατανάλωσης για 380,82 ευρώ... Δηλαδή βγαίνει 4,3 λεπτά η κιλοβατώρα... Στα 480 ευρώ ο τόνος το πέλλετ βγαίνει 9,5 λεπτά η κιλοβατώρα... Η διαφορά είναι τρομακτική... 

Περισσότερα
1 Εβδομάδα 4 Ημέρες πριν #185922 από tssotiris
Απαντήθηκε από tssotiris στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Καλησπέρα. Ξερει καποιος το συγκεκριμενο πέλλετ?
www.facebook.com/lignagr/?locale=el_GR

Περισσότερα
1 Εβδομάδα 3 Ημέρες πριν - 1 Εβδομάδα 3 Ημέρες πριν #185923 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Απαντήθηκε από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΩΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΛΛΕΤΟΚΑΥΣΤΗΣ .ΟΤΙ ΠΕΛΛΕΤ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ  ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΜΙΝΑΔΑ(ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ) ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ 2-3 ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΥΣΗ ΤΙ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΑΦΗΝΕΙ ΠΩΣ ΛΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΥΣΗΣ  ΠΩΣ ΖΕΣΤΕΝΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΑΕΡΟΘΕΡΜΗ  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΝΕΡΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΑΝ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΝΕΡΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΕΣ ΠΡΙΝ.ΑΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ "ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΦΟΡΤΩΝΕΣΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ"".ΤΑ ΠΕΛΛΕΤ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ !!!!ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ""ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"""""ΚΑΛΕΣ ΚΑΥΣΕΙΣ

Last edit: 1 Εβδομάδα 3 Ημέρες πριν by ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ.

Περισσότερα
1 Εβδομάδα 3 Ημέρες πριν #185924 από thomas
Απαντήθηκε από thomas στο θέμα Οι τρέχουσες τιμές pellet
Ως προς το πελλετ τώρα..... Το συγκεκριμένο δεν βγαίνει τωρα ως ligna, σε ονομασία, ειναι η παλια.
Η καινούρια λέγεται golden forest en plus A1    και αυτο και το παλιό ως ligna που τα δοκίμασα 3,4 φορες ηταν καταπληκτικά σε όλα, απο τα καλύτερα πέλλετ 

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.768 δευτερόλεπτα