Ενεργοποίηση νέου μέλους

Επειδη υπάρχει πρόβλημα στην αποστολή email ενεργοποίησης νέου μέλους στείλτε Viber μήνυμα στο 6945100102 με το όνομα χρήστη που θέλετε ενεργοποίηση. Προσοχή!!! το τηλεφωνο δεν δίνεται για τηλεφωνικές κλήσεις παρά μόνο για μηνύματα στο viber.

Σομπα πελλετ αεροθερμη qlima fiorina 74s αποριες

Περισσότερα
4 Χρόνια 3 Μήνες πριν #174403 από ggiorgos8
Καλησπέρα, μετά από πολύ σκέψη αγόρασα και εγώ την fiorina 74. Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι καλή επιλογή ή υπερβολή να κάνω την καμινάδα από φ80 σε φ120! (45 μοίρες γωνία φ80 σε 0.5 μέτρο φ80, ταφ φ80 σε φ120 και 3 μέτρα φ120 με κινέζικο αντιανεμικό)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
4 Χρόνια 3 Μήνες πριν #174406 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
Αφού έχεις μάλλον τις φ120 κούμπωσε εκεί ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ.ΒΡΕΣ ΜΕ ΕΔΩ www.facebook.com/kostas.pixas ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Περισσότερα
4 Χρόνια 3 Μήνες πριν #174407 από ggiorgos8
Ευχαριστώ για την απάντηση, ακόμη δεν τις έχω αγοράσει απλά έλεγα μήπως είναι καλύτερη επιλογή να βάλω φ120. Λέτε να το αφήσω φ80;

Περισσότερα
4 Χρόνια 3 Μήνες πριν #174429 από ggiorgos8
κ. Κώστα σου έχω στείλει μύνημα στο messenger. Aν χρειάζεστε και email είναι αυτό: ggiorgos8@hotmail.com

Περισσότερα
4 Χρόνια 2 Μήνες πριν #174616 από sweetangelo
Καλησπέρα εχθές κόπηκε το ρεύμα και η σόμπα δεν ξανά λειτούργησε δείχνει συνέχεια 30 βαθμούς και κάτι περίεργα νούμερα μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να με βοηθήσει , είναι ρυθμισμένη από τεχνικό αλλά τωρα δεν ξέρω τ έπαθε 

Περισσότερα
4 Χρόνια 2 Μήνες πριν #174617 από ΚΩΣΤΑΣ ΠΗΧΑΣ
ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΕ??ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΘΕΣ ΒΡΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.278 δευτερόλεπτα