Κοινωνία - Οικονομία (Η Εκκλησία του Δήμου)

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #80122 από stergiosbik
!

;)

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #80133 από tas

stergiosbik έγραψε: Β. Χαλκιδική. Ο “χρυσός αιώνας” ξεκίνησε …από τις βρύσες!!! Ζήτω η ανάπτυξη, με την οποία θα πούμε το νερό νεράκι.

Ἄς μὴν χαιρόμαστε καλλίτερα μὲ αὐτὲς τὶς εἰκόνες.
Οὔτε νὰ γελᾶμε.
Τὰ πράγματα εἶναι πολὺ χειρότερα ἀπὸ αὐτὸ ποὺ φανταζόμαστε γιὰ τὴν Χαλκιδική.
Θλίψι καὶ πόνο προκαλοῦν αὐτὲς οἱ εἰκόνες.
Νερὸ μολυσμένο, βρώμικο, κίτρινο.
Ἐνοχλούμασταν ἀπὸ τὶς εἰκόνες τῶν ὑδάτων τῆς Ἀφρικῆς καὶ τώρα τὰ ἴδια ἔχουμε μέσα στὰ σπίτια μας ἤδη.
Ἴσως ὄχι ἀκόμη στὴν Ἀθήνα, ἀλλὰ ἡ Μακεδονία κοντεύει.
Τὰ ἐμφιαλωμένα πρὸ τῶν πυλῶν…
Ἔτσι… Γιὰ νὰ καταλαβαίνουμε πὼς μὲ ἕναν σμπᾶρο κάποιοι πιάνουν πολλὰ τρυγόνια.
Καὶ χρυσὸ λαμβάνουν καὶ ξυλεύονται ἀλλὰ κυρίως, κατὰ πῶς ὁδεύουμε, καὶ τὴν ἀνάγκη τῶν ἐμφιαλωμένων μᾶς ἐπιβάλλουν.
Λέτε νά ὑποχωρήσουν ἐμπρός στά τόσα κέρδη;
Β. Χαλκιδική. Ο “χρυσός αιώνας” ξεκίνησε ! …από τις …βρύσες !!!
Με αφορμή την επικείμενη «επένδυση» χρυσού στην περιοχή Σκουριές στην Μεγάλη Παναγία Χαλκιδικής και τις προεργασίες που πραγματοποιούνται στο όρος Κάκαβος εδώ και μερικούς μήνες μέσω γεωτρήσεων, σας παραθέτω μερικέςσημερινές απογευματινές (13/09 – 19:40) φωτογραφίες από το χωριό Μεγάλη Παναγία, ως πρώτες επιπτώσεις στην ύδρευση των νοικοκυριών.

anti-ntp.net/2013/01/%CE%B2-%CF%87%CE%B1...A%CE%AF%CE%BD%CE%B7/




Θερμη παρακληση.
Καποιος συντονιστης αν μπορεσει ν ανεβασει τις φωτο γιατι εγω δεν...... :(
Ειναι απιστευτες.
:angry:




Χυμό πορτοκαλιού να τρέχει από βρύση, πρώτη φορά βλέπω.
Ακόμη δεν έχει πάει φυλακή κάποιος γι'αυτό το πράγμα; :angry:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #80674 από tas
Ο Ισλανδός πρόεδρος περιγράφει πως αναστήθηκε η οικονομία
"Χρεοκοπήσαμε τις τράπεζες και γλιτώσαμε"


«Η Ισλανδία κατάφερε να υπερβεί με επιτυχία την κρίση, επειδή την αντιμετώπισε με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι οι χώρες της ευρωζώνης. Αφήσαμε τις τράπεζες να χρεοκοπήσουν και δεν πληρώσαμε τους δανειστές που ευθύνονταν για την χρεοκοπία μας μέσω του άπληστου υπεραδανεισμού τους» λέει στην Deutsche Welle σήμερα o πρόεδρος της χώρας Όλαφουρ Γκρίμσον.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ισλανδίας Όλαφουρ Γκρίμσον, η ανάκαμψη οφείλεται στο γεγονός ότι οι Ισλανδοί αντιμετώπισαν με εντελώς διαφορετικό τρόπο την κρίση σε σχέση με τις χώρες της ευρωζώνης. Και όπως επισήμανε στην Deutsche Welle ο πρόεδρος Όλαφουρ Γκρίμσον: «Κατ` αρχήν διαπιστώσαμε νωρίς πως δεν πρόκειται μόνο για μια χρηματοπιστωτική και οικονομική κρίση, αλλά για μια βαθιά πολιτική και κοινωνική κρίση. Και αυτό μας οδήγησε σε μεταρρυθμίσεις στα εν λόγω πεδία. Η Ισλανδία δεν έσωσε τις προβληματικές της τράπεζες Η Ισλανδία δεν έσωσε τις προβληματικές της τράπεζες. Επιδιώξαμε να αποδώσουμε δικαιοσύνη και παράλληλα να αλλάξουμε τους μηχανισμούς λήψης αποφάσεων. Ο δεύτερος λόγος της επιτυχίας είναι ότι δεν τηρήσαμε τις δυτικές συνταγές για την αντιμετώπιση της κρίσης».

Με λίγα λόγια η Ισλανδία δεν έκανε τίποτε για να διασώσεις τια τράπεζές της, όπως τονίζει ο Όλαφουρ Γκρίμσον, εξηγώντας τους λόγους. «Αφήσαμε τις τράπεζες να χρεοκοπήσουν. Διερωτήθηκα πολλές φορές γιατί να αντιμετωπίζουμε τις τράπεζες σαν να είναι οι Άγιοι Τόποι της οικονομίας. Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει τις τράπεζες από άλλες επιχειρήσεις; Οι τράπεζες είναι μεγάλες ιδιωτικές επιχειρήσεις και όταν διαπράττουν μεγάλα λάθη θα πρέπει να χρεοκοπούν. Σε διαφορετική περίπτωση τους δημιουργούμε την εντύπωση πως μπορούν να παίρνουν μεγάλα ρίσκα χωρίς ευθύνη. Δεν γίνεται όταν έχουν επιτυχία να σημειώνουν μεγάλα κέρδη και όταν αποτυγχάνουν να καλείται ο φορολογούμενος να πληρώσει τον λογαριασμό», εξηγεί ο ισλανδός πρόεδρος.

Ένα από τα πρώτα θύματα της χρηματοπιστωτικής κρίσης του 2008 ήταν η Ισλανδία. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η κατάσταση της τότε ήταν χειρότερη και από εκείνη της Ελλάδας. Σήμερα, όμως, η χώρα μπορεί να σταθεί στα πόδια της. Η οικονομία αναπτύσσεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς και η ανεργία μειώνεται.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by tas.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoTa

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #80679 από mastoras

tas έγραψε:
Χυμό πορτοκαλιού να τρέχει από βρύση, πρώτη φορά βλέπω.
Ακόμη δεν έχει πάει φυλακή κάποιος γι'αυτό το πράγμα; :angry:


Στην προκειμένη περίπτωση το πιο πιθανό είναι, φυλακή να πάει αυτός που θα διαμαρτυρηθεί. Δηλαδή θα πάει κόντρα στην ανάπτυξη, και στις νέες θέσεις εργασίας που έχει υποσχεθεί ο πάχτας [πολιτικός της περιοχής]

Προς το παρών ας χαρούμε την αποξήλωση του Ορεινού όγκου [Χολωμόντας] της Χαλκιδικής μας......εξ ου και ο Χαλκός.
Last edit: 11 Χρόνια 5 Μήνες πριν by mastoras.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 5 Μήνες πριν #81286 από stergiosbik
ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Φαίνεται πως εκτός από τα περίφημα συμβούλια «ελληνοτούρκικης συνεργασίας» και τα ωραία χαμόγελα των δημοσίων σχέσεων που αναμένεται να δούμε στο νέο «ελληνοτουρκικό θέατρο» στις 4 Μαρτίου, στην Άγκυρα, η «πολιτική κλίκα» που έχει καταστρέψει την Ελλάδα τώρα σκοπεύει να ξεπουλήσει ότι μπορεί στους Τούρκους οι οποίοι, σύμφωνα και με δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου, αναδεικνύονται σαν οι καλύτεροι πελάτες των «καημένων Ελλήνων» που δεν έχουν να πληρώσουν τα δάνεια τους ενώ η οικονομία τους έχει καταρρεύσει.

Έτσι, μετά το εξευτελιστικό ξεπούλημα των ελληνικών μαρίνων στον μεγάλο τουρκικό
επιχειρηματικό όμιλο, Doğus Grubu, τώρα, όπως μαθαίνουμε από δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Türkiye, ένα μεγιστάνας, πρόεδρος γνωστής τουρκικής λέσχης, αγόρασε πρόσφατα και για πρώτη φορά ένα ελληνικό νησί για να το μετατρέψει, όπως υποστήριξε, σε τουριστικό παράδεισο, φυσικά με όλα τα οικονομικά οφέλη να πηγαίνουν κατ’ ευθείαν στην Τουρκία.

Το νέο αυτό σκάνδαλο παίρνει μεγάλες διαστάσεις καθώς, όπως αναφέρουν οι δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Άγκυρα, η πώληση αυτού του νησιού είναι η αρχή και νέων πωλήσεων ελληνικών νησιώτικων εκτάσεων στους Τούρκους . Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οι Έλληνες αναγνώρισαν πως οι Τούρκοι είναι οι καλύτεροι πελάτες στις μεγάλες ευκαιρίες που εμφανίζονται συνεχώς στην ελληνική αγορά. Ο ίδιος ο Έλληνας πρόεδρος της Eurpean Travel Tours, (το ευρωπαϊκό τους μάρανε), κύριος Παύλος Σωτηρίου, δήλωσε χαρακτηριστικά στους Τούρκους ότι ενώ υπάρχουν περί τις δέκα ξένες εταιρείες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για αγορά νησιώτικης γης στην Ελλάδα, (καθώς όλα πλέον ξεπουλιούνται σε τιμή ευκαιρίας από την προδοτική κλίκα που μας κυβερνά), οι Τούρκοι φέροντα σαν οι πιο σοβαροί πελάτες και για τον λόγο αυτό προτιμούνται στο ελληνικό ξεπούλημα. Για το ίδιο σκάνδαλο, η διευθύντρια του Eurpean Travel Tours, κ Κατερίνα Πάλα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι Τούρκοι επιχειρηματίες είναι οι πιο σοβαροί πελάτες για αγορά ελληνικής τουριστικής γης και μάλιστα, όπως αποκάλυψε, οι Τούρκοι επιχειρηματίες που ήδη δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού έχουν ήδη ανοίξει επιχειρήσεις τουρκικών συμφερόντων σε… 12 ελληνικά νησιά. Στην ερώτηση ποιος είναι ο περίφημος Τούρκος μεγιστάνας που πρώτος αγόρασε ελληνική νησιώτικη γη, η κ. Πάλα δεν αποκάλυψε το συγκριμένο όνομα του προφανώς για ευνόητους λόγους. Σε όλα αυτά ήρθε «καπάκι» και η δήλωση του Faruk Atalay, προέδρου γνωστού ομίλου Τούρκων επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται για το γενικό ελληνικό ξεπούλημα να αγοράσουν όλα τα ελληνικά «ασημικά», ότι αναμένεται καινούργια τουρκική «επέλαση» στο χώρο αυτό. Με την ευλογία της Τρόικας, το μεγάλο «ελληνικό παζάρι» έχει αρχίσει και τα κοράκια μαζεύονται απειλητικά πάνω από το ελληνικό Αιγαίο.

Το σκάνδαλο αυτό παίρνει μεγάλες διαστάσεις αν αναλογιστεί κάνεις πως το Αιγαίο και τα ελληνικά νησιά ήταν ανέκαθεν ο πρώτος στόχος της τουρκικής επεκτατικότητας και του «νεοοθωμανικού δόγματος» που πρεσβεύει ότι η Τουρκία θα αποκαταστήσει την παλιά οθωμανική της δύναμη. Αλώστε ο Οζάλ το είχε προφητέψει από το 1990, ότι τα ελληνικά νησιά θα πέσουν σαν «ώριμο φρούτο» στα τουρκικά χέρια χωρίς η Τουρκία να ρίξει ούτε μια τουφεκιά.

Αλήθεια τι έχουν να πουν σε όλα αυτά όλοι αυτοί οι πολιτικοί που πάντα ισχυρίζονταν πως δεν θα παραδώσουν ούτε σπιθαμή του ελληνικού Αιγαίου στους Τούρκους ; Φαίνεται πως η προδοσία τους δεν έχει όρια και σε λίγο οι τουρκικές σημαίες θα κυματίζουν και στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, ενώ οι κυβερνώντες θα προσπαθούν να μας πείσουν πως αυτό είναι… προς το συμφέρον μας . Κατά τα άλλα εμείς θα συζητάμε επί ώρες για την ελληνική ΑΟΖ για να γελά ο κάθε πικραμένος.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

anti-ntp.net/2013/02/%CE%BD%CE%B5%CE%BF-...4%CE%BF%CF%85%CF%81/

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 4 Μήνες πριν #81402 από stergiosbik
Εκατοντάδες παιδόφιλοι "της διπλανής πόρτας"!

Ελεύθεροι κυκλοφορούν 800 «παιδόφιλοι της διπλανής πόρτας», όπως χαρακτηρίζονται από τους αστυνομικούς της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, καθώς ενώ συνελήφθησαν τα τελευταία πέντε χρόνια για κατοχή και διακίνηση σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας, δεν προφυλακίστηκαν από τις δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με στοιχεία του Τύπου της Κυριακής, από τους 810 κατηγορούμενους για παιδοφιλία έχουν δικαστεί μόλις οι 80 και από αυτούς έχουν προφυλακιστεί μόνο 10.

Τα βασικότερα προβλήματα για αυτό είναι ο υπερπληθυσμός των φυλακών, η έλλειψη απαιτούμενων γνώσεων από τους δικαστικούς, που τους οδηγεί σε δισταγμούς, οι οποίοι φαίνονται από το πόσο πολλοί παιδόφιλοι απελευθερώνονται «λόγω αμφιβολιών», εξηγεί αρμόδια πηγή.

Οι παιδόφιλοι, σύμφωνα με τους αρμόδιους αστυνομικούς, είναι συνήθως άνδρες ηλικίας από 16 έως 70 ετών, οι οποίοι μπορεί να βλέπουν βίντεο με θύματα ακόμα και νεογέννητα μωρά. Ανάμεσα τους πολίτες υπεράνω υποψίας, όπως δικαστικοί, αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, δικηγόροι, επιχειρηματίες, γιατροί και εκπαιδευτικοί. Στο πρόσφατο παρελθόν είχε συλληφθεί δικαστής, ο οποίος φερόταν να κακοποιεί σεξουαλικά το ίδιο του το 5χρονο παιδί.

Στην περίπτωση του, επειδή υπήρξε κατηγορία για κακοποίηση και όχι για διακίνηση βίντεο παιδικής πορνογραφίας, ο δράστης οδηγήθηκε στη φυλακή, ύστερα όμως από πρωτοφανή καθυστέρηση. Και αυτό γιατί η πρωτόδικη απόφαση για 13 χρόνια κάθειρξη δεν ήταν αρκετή και χρειάστηκε να εκδοθεί η απόφαση του εφετείου (6 χρόνια κάθειρξη), για να καταλήξει σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Το αποτέλεσμα ήταν να κυκλοφορεί και αυτός ελεύθερος για αρκετό καιρό παρότι υπήρχαν ακράδαντα στοιχεία ότι είχε κακοποιήσει το ίδιο του το παιδί.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Eτσι μπραβο!
Μονο ετσι θα παει η κοινωνια μπροστα!
Εμπρος στον αγωνα των "ανθρωπινων" δικαιωματων αυτων των τυπων που προαγουν τα ανθρωπινα ιδεωδη.

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.356 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ