Οδηγός αγοράς νέας ενεργειακής εστίας

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30553 από mk86

Asteris έγραψε:

mk86 έγραψε:

Asteris έγραψε: Μιά χαρά δουλεύει και χωρίς εναλλάκτη. Απλά με αυτόν, θα έστελνες κάνα κιλοβάτ ενέργεια στο τέρμα πίσω χώρο, να εξισορροπήσεις λίγο την διαφορά θερμοκρασίας. Και μάλιστα το κιλοβάτ αυτό δεν στοιχίζει τίποτα, το παίρνεις από τα χαμένα.

Ο αεραγωγός αλουμινίου κάνει 2-3€ το μέτρο σε Φ100, εναλλάκτης-μοτέρ-κοντρόλερ 250-300€.


να σε ρωτησω κατι ακομα...για τα kratki τι γνωμη εχεις;

justshop.gr/?section=3197&language=el_GR...34=3431&detail1634=1

το ρωταω αυτο γτ με προβληματιζει το γεγονος οτι ειναι 14kw το γαλλικο που εχεις αλλα συναμα ειναι και φθηνο..που πιστευεις οτι οφειλεται αυτο; αυτο ειναι 12αρι

αληθεια ποσες ωρες μπορει να καιει συνεχομενα; υπαρχει κανενα θεμα με το μαντεμι;


150 κιλά σίδερο πόσο ήθελες να κοστίζουν? Να σε προβληματίζει γιατί οι άλλοι το έχουν 1000-1500€, όχι γιατί το Invicta κάνει 450. Αν το Invicta έκανε 2500€, θα ήταν αυτομάτως Mercedes? Και τα Huyndai είναι μισή τιμή από τις Mercedes, ποιά είναι πιό γερά αμάξια?

Πρόβλημα το μαντέμι που έχει μεγάλο πάχος, δεν έχει. Μπορεί να καίει μερόνυχτα. Αν δεις κάτω από 6-7mm, φύγε. Το Invicta έχει 9mm πάχος στην σκεπή του.



φανταζομαι αστερη οτι ο προβληματισμος μου ειναι λογικος εν μερει...γτ ειναι κατι τζακαδες εδω που δινουν κατι ενεργειακα απο 1500€ και πανω..

πχ ενα la romaine το δινει 1500
ενα αλλο νορβηγικο (οχι nordpeis) το δινει 1800..

και προβληματιζομαι γτ ειναι τοσο φθηνο το invicta..

σε ρωτησα για παχος γτ θελω να το καιω ωρες ολοκληρες...σχεδον ολη μερα..

τα kratki τα ηξερες;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30556 από Asteris
Και η Lamborgini Murcielago κάνει 200.000€, αυτό δεν σημαίνει ότι η SLK 200 είναι για πέταμα επειδή κάνει 50.000. Άσε που τις περισσότερες φορές τα τζάκια των 1800€ δεν είναι Laborgini, χειρότερα από Lada Aquarius είναι, ειδικά αν διαβάσεις τα παθήματα αρκετών εδώ μέσα με ελληνικά τζάκια.

Διάβασε από την αρχή όλο το τόπικ Ενεργειακά τζάκια, θα καταλάβεις αρκετά για τα τζάκια. Εμένα πέρυσι έκαψε 6 μήνες σερί, 10 το πρωί με 12 το βράδυ.

Και τα Kratki γερά φαίνονται, αλλά καθότι ακριβότερα από τα γαλλικά (όπως τα φέρνει το Leroy), ποιός ο λόγος να ασχοληθείς? Άσε που κινδυνεύεις να μην αποδώσουν τα αναμενόμενα, το έχουν αυτό οι ανατολικοί. Φέτος θα δουλέψουν πολλά τζάκια, λογικά θα ακούσουμε και για αυτά, αν είναι οκ, ή καίνε ότι νάναι...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30558 από mk86
ωραια...ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια που προσφερεις..


κατι τελευταιο σε παρακαλω...

αν δεν βαλω κανεναν αεραγωγο κι κανενα εναλλακτη. ποιους χωρους πιστευεις οτι θα ζεστανω ικανοποιητικα; φανταζομαι οτι για να τους ζεστανω θα πρεπει στο σαλονι να γινεται φουρνος..

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30581 από Asteris
Θα παράγεις αρκετή ζέστη για όλο το σπίτι, αλλά αυτήν θα είναι μαζεμένη στην περιοχή του τζακιού. Αν δεν φτάνουν τα λεφτά για τίποτα άλλο για φέτος, παρά για την εστία, θα βάλεις ένα μεγάλο ανεμιστήρα να φυσάει πος το ταβάνι του διαδρόμου που πάει στα δωμάτια. Έτσι θα βοηθήσεις λίγο τον πολύ θερμό αέρα του σαλονιού, να κινηθεί προς τα δωμάτια, έστω και με αυτόν τον πολύ μπακάλικο τρόπο. Πέρυσι που το δοκίμασα με ένα ανεμιστήρα στις σκάλες του ισογείου προς τον 1ο, πάνω ανέβασε 22-23 βαθμούς, ένα-δύο παραπάνω από ότι με την φυσική ροή της σκάλας.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": mk86

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30597 από mk86

Asteris έγραψε: Θα παράγεις αρκετή ζέστη για όλο το σπίτι, αλλά αυτήν θα είναι μαζεμένη στην περιοχή του τζακιού. Αν δεν φτάνουν τα λεφτά για τίποτα άλλο για φέτος, παρά για την εστία, θα βάλεις ένα μεγάλο ανεμιστήρα να φυσάει πος το ταβάνι του διαδρόμου που πάει στα δωμάτια. Έτσι θα βοηθήσεις λίγο τον πολύ θερμό αέρα του σαλονιού, να κινηθεί προς τα δωμάτια, έστω και με αυτόν τον πολύ μπακάλικο τρόπο. Πέρυσι που το δοκίμασα με ένα ανεμιστήρα στις σκάλες του ισογείου προς τον 1ο, πάνω ανέβασε 22-23 βαθμούς, ένα-δύο παραπάνω από ότι με την φυσική ροή της σκάλας.



ωραια..ευχαριστω αστερη για τη συνολικη βοηθεια που μ εδωσες..το παιρνω με κλειστα τα ματια...ελπιζω σε κατι καλο...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 8 Μήνες πριν #30607 από gounoman
γεια σου μκ86. Απο που θα αγορασεις την invicta? είσαι απο Αθήνα? εγω ειμαι απο Λέσβο κια δεν εχουν ιδεα για αυτην την κασέτα. Εαν και έχω περιθώριο για ύψος 55 εκ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.136 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ