Τιμές ξύλου

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #51591 από john88s
Απαντήθηκε από john88s στο θέμα Τιμές ξύλου

niknik έγραψε: Επίσης, επειδή πλέον αγοράζουμε με το κυβικό και όχι με τον τόνο, μας ενδιαφέρει η πυκνότητα των διαφόρων ξύλων. Ένα κυβικό μέτρο με υγρασία 25% ζυγίζει τα εξής κιλά.

Λεύκα 530
Έλατο 575
Σφεντάμι 660
Ιτιά 665
Πεύκο 680
Σημύδα 780
Δρυς 840
Οξιά 865
Φλαμουριά 865
Χαρουπιά 930

Έτσι, αν ένας τόνος από τα παραπάνω ξύλα στοιχίζει 100 €, το κυβικό μέτρο θα πρέπει να στοιχίζει το 1/10 από τα παραπάνω νούμερα.

Αυτός ο πίνακας δεν ισχύει με την καμία.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #51611 από androutso
Απαντήθηκε από androutso στο θέμα Τιμές ξύλου
Αυτος ο πινακας ειναι για καθαρο ογκο χωρις κενα αναμεσα. Δεν ειναι για καυσοξυλα.

ATMOS DC32S
Last edit: 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν by androutso.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #51651 από ELECTRICALCHIEF
Απαντήθηκε από ELECTRICALCHIEF στο θέμα Τιμές ξύλου

ddt έγραψε: παντως παιδια οταν ακουω αυτο το γυρισμα απο τον τονο στο κυβικο,δεν ξερω αλλα μου θυμιζει το γυρισμα απο τη δραχμη στο ευρω πριν 11 χρονια.Μην εκπλαγειτε αν το κυβικο πωλειται στην τιμη του τονου.

διολου απιθανο...

la nordica svezia

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν - 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #51658 από rivol
Απαντήθηκε από rivol στο θέμα Τιμές ξύλου
Ο ξυλέμπορος που αγόρασα τελευταία φορά το έχει ήδη εξισώσει 1,5 τόνοι η 1,5 μ3 άσχετα αν τα ξύλα που αγόρασα με το ζόρι ήταν 1200 κιλά (Αφοί Μητρόπουλου)

Αλέξης

Last edit: 11 Χρόνια 6 Μήνες πριν by rivol.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #51686 από tasos01
Απαντήθηκε από tasos01 στο θέμα Τιμές ξύλου

valsam έγραψε: Σημερα καθως κατεβαινα για την πολη σταματησα σε τρεις μαντρες για να δω τα ξυλα γιατι σκεφτομαι να παρω αλλον 1,5 τονους για να'μαι σιγουρος(8,5 τονους εχω ηδη)ολοι τους μιλαμε ειναι τινγκα στο ξυλο και επειδη ειναι και γνωστοι πιασαμε και την συζητηση,παιδια ολοι τους μυγες βαρανε,δεν κουνιετε φυλο,προμηθευτηκαν ολοι οι πελατες τα ξυλα τους και τωρα οι μαντραδες περιμενουν να πιασουν τα κρυα μπας και δωσουν τα υπολοιπα,ο ενας ηταν ο παλιος μου πετρελαιας(που τον ειχα τσακωσει με εξαφανιζολ 70 λιτρα στο γεμισμα αλλα εξακολουθησα και τον ξαναπηρα αφου ειχε την ειληκρινια να το παραδεχθει-δικαιολογηθει τελος παντων, και φυσικα τον ξαναπηρα γιατι σιγα να μην τολμησει ξανα να μου κανει ψειρηστικη αφου ηξερε πλεον οτι την δεξαμενη την εχω κυβισμενη στο χιλιοστο) που το γυρισε στα ξυλα και στο πελλετ φετος και μου ειπε οτι μεχρι τωρα εδωσε 350 τονους και εχει αλλους 400 και τον ειδα ψιλοαγχομενω μηπως και δεν μπορεσει να δοσει τα υπολοιπα,τιμη φιξ ολοι τους στα 130 ευρω ,βρε και στους 20 ξυλαδες(και λιγους ειπα,σε ακτινα 5-10 χ.λ.μ μπορει να εχει και 30 ξυλαδες) να πηγαινα ολοι την ιδια τιμη εχουν και το βαζω και στοιχημα,ολοι τα αγορασμενα του Μαιου-Ιουνιου τα εχουν καβαντζωμενα για πωληση σακι σακι με τιμη που ο τονος βγαινει κοντα στα 240-250 ευρω,απ'την μια αγχος αν θα πουληθουν τα ξυλα απ'την αλλη θελουν να τα σπρωξουν και 250 ευρω!
Παντος ο πετρελαιας μου ειπε οτι την επενδυση την εκανε αποσβεση παρακαλω απο τον Ιουνιο που αρχισε μεχρι σημερα,το ανετρεπομενο φορτηγο (8χιλ. ευρω)και το κοντεινερ γραφειο-αποθηκη 2 ζυγαριες,2 σχιστρες και ενα στεγαστρο(κορδελα δεν αγορασε),αυτες ειναι επενδυσεις παιδια στο Ελλαδισταν!
Πολυ γελιο θα εχει αν (οταν γιατι το θεωρω σχεδον σιγουρο)η βλαμενοι που μας κυβερνουν αποφασισουν να ξαναριξουν το πετρελαιο θερμανσης στην προπερσυνη φορολογιση!
Υγειης ανταγωνισμος και πρασινα αλογα, εδω ειναι Ελλαδισταν ρε!!!!!!


ακριβως ετσι....δυστυχως,μιλαμε ειναι για πολλα γελια οι εμπορανθρωποι........το πιο ωαραιο ειναι που μερικοι 'φρεσκοι' στο ειδος δεν εχουν μαθει ακομα να κλεβουν και αργουν και καλα κανοντας τις πραξεις.....μιλαμε για πολλες φαπες.......οσο για την λιστα που εβαλε πιο πανω ο φιλος δεν νομιζω και εγω να ισχυει.....αυτο ποτ ξερω για την οξια μονο στο κυβικο παιζει απο 750 μεχρι 830

chama 78 plus

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 6 Μήνες πριν #51699 από tas
Απαντήθηκε από tas στο θέμα Τιμές ξύλου

rivol έγραψε: Ο ξυλέμπορος που αγόρασα τελευταία φορά το έχει ήδη εξισώσει 1,5 τόνοι η 1,5 μ3 άσχετα αν τα ξύλα που αγόρασα με το ζόρι ήταν 1200 κιλά (Αφοί Μητρόπουλου)


Τελικά πλήρωσες τα 1200 κιλά ή παραπάνω;
Εχει κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.192 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ