Πείτε τι pellet καίτε και βαθμολογήστε το (1-10)

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #125125 από vag1234
Μύλος Κύριοι , μύλος !!

Τελικώς ας κάψει ο καθένας οτι μπορεί να κάψει στο μηχανημα του και αυτοί που δεν μπορούν να κάψουν το ελληνικό βιοτεχνικό καύσιμο ας προσέχαν !!

Αυτο όμως δεν σημαίνει οτι οι βιοτέχνες μπορούν να μας πουλήσουν οτι θέλουν ..

Ο καλός επαγγελματίας θα επιβιώσει τον κακό θα τον πετάξει η αγορά !!

Θα πω μόνο το εξής , κανένας μας δεν μπορεί να ειναι αντικειμενικός γιατί το μηχάνημα του έχει διαφορετικές ανάγκες και αυτο που καταλαβαίνω ειναι οτι εμμονή στο πιστοποιημένο ελληνικό προϊόν ειναι απο τους χρήστες που την έχουν ακούσει απο την τιμη του εισαγόμενος ..

Οσο για τον πιτσιρίκα το καλύτερο που έχει να κάνει ειναι να βρει καμία γκομενα να ξεκολλήσει το μυαλό του !!

Αυτά χωρίς φόβο και πάθος και οποίος έχει την μύγα να την φέρει πίσω !! Ειναι δικιά μου !!

Ομορφάντρα μου ΔΕΝ πειράζει, που πήρες τόσο ακριβό μηχάνημα, τώρα παρακάλα μην ακριβύνει και αλλό το καυσιμό σου!!!
Θέλουμε φθηνό Ελληνικό & ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ PELLET!!!!!!!!!...[IMG][/IMG][IMG]...[/IMG]
...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #125126 από Nasikas

mastoras έγραψε:

Κυριακίδης 2 έγραψε: Σε σόμπα αερόθερμη Solara 6KW
Alfa Wood = πολύ στάχτη, μέτρια απόδοση (παλιά + νέα παρτίδα) πέτρωνε η στάχτη στο ποτήρι
Irely Aclass = πάρα πολύ στάχτη , μέτρια απόδοση πέτρωνε η στάχτη στο ποτήρι

και ένα πολύ καλό προιόν που δοκίμασα τελευταία (βουλγάρικο αν και είμαι ενάντια στα βουλγάρικα αλλά με πίεσε κάποιος να το δοκιμάσω) δεν αναφέρει ονομασία εξωτερικά αλλά εικονίζει μια αρκούδα (σε στυλ καρτούν ) και κουβαλάει στον ώμο της έναν κορμό δέντρου (είναι τα μόνα χαρακτηριστικά που έχει στην συσκευασία) του βάζω 10 = καθόλου στάχτη και πολύ καλή απόδοση και έλεγχο φλόγας (κάτι ανώτερο και από τα Golden nuggets θα έλεγα ) τιμή 4,30 το σακί.


κ Κυριακίδη ξέχασα να σας ρωτήσω από που έχετε προμηθευτεί την παλιά και νέα παρτίδα της ALFA WOOD ?
Σε ποια περιοχή βρίσκεστε ? Προφανώς θα είμαστε γείτονες για να έχετε βρει και το πέλλετ του αρκούδου.

Δημητρη. Υπάρχει λες πιθανότητα να ειναι ένας απο τους 18 που έχουν πονέσει απο τις δράσεις της ομαδας ...- arouraios.gr/2013/08/party-lathremporiou-meso-voulgarias/ -απο τις πρόσφατες διασταυρωσεις του ΣΔΟΕ- απο το γεγονος ότι στην εξοδο οι Βουλγαροι κρατουν φωτο απο CMR εδω και 3 μηνες ;;;;
Γιατι..δεν έχω αντιληφθει και τι αφορα- για ποιον λόγο- τουτο το σχόλιό του...

Άστο φίλε τα περί "Δράμας" .. μόνο δράμα έχουν να προσφέρουν , και δεν θα στο πω εγώ ... αλλά η πλειοψηφία μετά από λίγο καιρό από τώρα .. που ο ίδιος παρατηρώ ότι τα περί "Δράμας" ακολουθούν την κατιούσα πορεία... μέχρι τότε θα καταλάβεις αν η πλειοψηφία είχε δίκιο ή όχι . Προς το παρόν από δική σου περιέργεια και μόνο .. σύγκρινε το προϊόν που σου περιέγραψα (Βουλγάρικο /Αρκούδα .. με το δικό σου ) και δεν θέλω ούτε καν να σε ειρωνευτώ .. απλά λύσε την δική σου περιέργεια να δεις μήπως έχεις υπερεκτιμήσει το δικό σου προϊόν χωρίς δεύτερη γνώμη

κυριε Κυριακιδη2. Γραψτε αν θελετε επωνυμα, για να διαλυθουν κάποιες υποψίες μου για την πραγματικη σας ιδιοτητα (χρηστη ή έμπορου- συγγενη εμπορου)
Φιλικα- και συγνωμη αν κανω λαθος.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


Χαίρομαι που όλοι έγιναν ειδικοί στο πέλλετ.
Χαίρομαι που βλέπουν με δέος καθε ξενικό όνομα που κυκλοφορεί.
Επιβεβαιώνομαι.
Πάντα...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #125137 από DOOM_NX

mastoras έγραψε:

lefterismega έγραψε: Διαβάζοντας μερικές από τις σελίδες αυτής της ενότητας (δυστυχώς δεν κατάφερα να τις διαβάσω όλες) ....... ...

........ΔΕΝ με απασχολεί ούτε θα μ επηρεάσει καν ένα ποστ .........

... όμως παρακαλώ να αφήνετε να λέμε και εμείς την άποψή μας.


Ασχετο περί πέλλετ, και σεβαστή η γενική σας άποψη, αλλά κρατώ μερικές γραμμές από το δικό σας πόστ, για να δείτε ότι μέσα σε ένα φόρουμ ανταλλαγής απόψεων, συμβαίνουν πολλά ευτράπελα που ένα νέο μέλος δεν μπορεί να τα αντιληφθεί.

Δυστυχώς επηρεαστήκατε από το παρακάτω πόστ, ενός κακού μέλους που προσπαθεί συνεχώς ύπουλα και με την γνωστή απατεωνιά που τον διακρίνει,να μπερδέψει και να αλλάξει τον ρου των συζητήσεων για προσωπικούς τους κακεντρεχείς λόγους:

DOOM_NX έγραψε

Αφήστε ρε σεις τον κόσμο να πει τη γνώμη του γι'αυτό που καίει. Από τη γνώμη των πολλών θα βγει συμπέρασμα και όχι από τη γνώμη ενός «ειδικού» που παίζει να κρύβει και συμφέροντα


Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Κλαίωωωω! :lol: :lol: :lol:

Πώς πάνε οι δουλειές, business member?


XAALAARAA έγραψε:

theoilia έγραψε:

XAALAARAA έγραψε:

DOOM_NX έγραψε: 990 κιλά η παλέτα. Έχω κρατήσει μόνο τις τελικές τιμές. 4 παλέτες ήταν Egger σε διάφανα σακιά και 1 σε Eco Pellets (ήθελα να δω αν είναι όντως ίδια). Τα μεταφορικά είναι για Καρδίτσα.

Ό,τι μπορείς υπολόγισε :P


doom κανε μας μια αναλυση πως ειδες τα παραπανω πελλετ ????


Μας είπε πέρσι

www.energ.gr/index.php?option=com_kunena...156&Itemid=144#84224


ναι αλλα μονο για τα διαφανα τσουβαλια να μην ακουσσουμε και για την φετινη παρτιδα και τη διαφορα εχει με το Eco Pellets


Να τα πω και φέτος. Μιας και είναι διαφορετικές παρτίδες, καλά κάνει και ρωτάει ο XAALAARAA.

Αν διάβαζε κανείς τα post μου, ήδη είχα ξεκινήσει από το καλοκαίρι να συγκρίνω τα Eco Pellets με αυτά της Egger που πωλούνται στη διάφανη σακούλα. Και στις δύο συσκευασίες υπάρχουν ελάχιστα πέλλετ με το σχήμα με τις 4 γωνίες που χρησιμοποιεί η μήτρα της Egger. Και οι δύο συσκευασίες ανήκουν στην ίδια κατηγορία φαινόμενης πυκνότητας. Τα διέλυσα στο νερό, στέγνωσα το πριονίδι και παρατήρησα ότι στο μάτι η πρώτη ύλη ήταν ίδια. Τα έβαλα στο φούρνο για να μετρήσω υγρασία και είχαν παραπλήσια, 7-8%. Στο λέβητα έχουν την ίδια συμπεριφορά. Η ποσότητα και η όψη της στάχτης ίδια, ενώ καίγονται επιτυχώς με τις ίδιες ρυθμίσεις. Στα δικά μου μάτια, τα Eco Pellets και τα Egger στη διάφανη σακούλα είναι ίδια. Και η διαφορά στην τιμή, αν θυμάμαι καλά, ήταν γύρω στο 10άρικο. Δεν μπορώ να γράψω επακριβώς, γιατί όπως ξαναέγραψα δεν κράτησα αναλυτικές τιμές. Πιθανότατα όμως να υπάρχει κάπου γραμμένο στο θέμα με τις τιμές πέλλετ από το καλοκαίρι, τότε που έκανα την έρευνα αγοράς και ανάρτησα τιμές.

Κατά τ'άλλα, θεωρώ τα συγκεκριμένα πέλλετ άριστα σαν καύσιμο. Οτιδήποτε άλλο έχω δοκιμάσει είχε χαμηλότερη απόδοση και περισσότερη στάχτη. Καίμε το καλοριφέρ ασταμάτητα από το Νοέμβριο, θερμοκρασία εντός σπιτιού ίδια με πέρισυ, 22-23 βαθμοί, και μόλις τώρα τελειώνει και η 2η παλέτα. Αν συνεχίσουμε έτσι, κατά μέσο όρο φέτος θα έχουμε κάψει 1 τσουβάλι λιγότερο σίγουρα. Βεβαίως, αυτή τη σεζόν δεν πάμε στα τυφλά. Έχουμε μετρήσει το λέβητα, έχουμε μάθει τις ρυθμίσεις και τις ιδιαιτερότητές του και δεν ξοδεύουμε καύσιμο σε πειραματισμούς με λάθος ρυθμίσεις. Εννοείται ότι βοηθάει και το καύσιμο που μας επιτρέπει να το λειτουργούμε σε υψηλή απόδοση χωρίς να μπουκώνει η εστία. Αν βγάλει κάποιο error θα είναι γιατί θα έχουμε ξεχάσει να γεμίσουμε το σιλό. Πράγμα που τυχαίνει, γιατί πλέον δε χρειάζονται καθημερινές επισκέψεις για καθάρισμα. Εγώ μπαίνω κάθε 15 μέρες και ρίχνω ένα καθάρισμα και στο ενδιάμεσο η μάνα μου ρίχνει κάνα τσουβάλι πέλλετ.
Ελπίζω να μην το γκαντεμιάσω με όλα αυτά που έγραψα. :P


mastoras έγραψε: Κύριοι θα με σκάσετε :woohoo:

Ψωνίζετε και τρώτε από την λαϊκή ζαρζαβατικά χωρίς ετικέτες και πιστοποιήσεις.

Ψωνίζετε και τρώτε από το ψυγείο των super market χύμα τυριά, ταραμάδες, ελιές, χαλβάδες, κασέρια κτλ, χωρίς πιστοποιήσεις.

Ψωνίζετε και τρώτε από τον χασάπη κότες, χοιρινά, αρνιά, και βοδινό, χωρίς πιστοποιήσεις.

Και επιμένετε και ζητάτε διακαώς πέλλετ προδιαγραφών και πιστοποιημένα για να τα κάψετε στην σόμπας σας.

Εξηγήστε μου αυτή την τρέλα. :(


Δεν ψωνίζουμε από τη λαική. Ψωνίζουμε από τα Carrefour, Μαρινόπουλο, Βασιλόπουλο, LIDL και πάει λέγοντας. Όποιος νομίζει ότι στη λαϊκή θα έρθουν να σου πουλήσουν ό,τι καλύτερο έχουν, πλανάται πλάνην οικτράν.
Παράδειγμα, συγχωριανός με μεγάλες εκτάσεις γης, πουλάει λαχανικά και φρούτα τακτικά σε λαϊκές αγορές των πλησιέστερων πόλεων. Στην έγγυο γυναίκα του δεν δίνει τίποτα από αυτά, αλλά της κόβει ντομάτα από τον κήπο.
Παράδειγμα δεύτερο, θυμάμαι τη γιαγιά μου να κρατάει το καλύτερο τυρί για μας, να ξύνει αυτό που έχει μείνει και να το δίνει στον παππού προς πώληση στο παζάρι.
Όχι ότι η ποιότητα των Carrefour είναι ανώτερη βεβαίως-βεβαίως. Μόνο ό,τι μεγαλώνεις μόνος σου ξέρεις τι πραγματικά είναι.

Δεν ψωνίζουμε χύμα από το super market. Πάντα ψωνίζουμε συσκευασμένα και όσο το δυνατόν πιο φρέσκα γίνεται. Τα περισσότερα προϊόντα με ετικέτα περνάνε από ελέγχους και παράγονται με ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας. Πιστοποίηση είναι κι αυτό.

Αρνιά, βοδινά κλπ στον χασάπη ελέγχονται από γιατρούς και φέρουν σφραγίδες. Όποιος παρακάμπτει τον χασάπη και αγοράζει κατευθείαν από τον τσοπάνη ρισκάρει και την υγεία του μεταξύ των άλλων.

Επιλέγουμε να διασφαλίσουμε ένα επίπεδο ποιότητας όπου είναι δυνατόν. Δεν μπορείς να μας καταλογίσεις τίποτα γι'αυτό. Σε έναν κόσμο όπου πρώην υπουργός μεταφορών κυκλοφορεί με πλαστές πινακίδες, όλα είναι πιθανά. Ειδικά το ελληνικό μυαλό είναι πολύ πονηρό και σε πολλές περιπτώσεις, αν μπορεί, θα κοιτάξει να σε εξαπατήσει με σκοπό το εύκολο κέρδος. Δεν μπορείς να μας πεις να μη φυλαγόμαστε. Δεν μπορεις να μας πεις να μη ζητάμε αποδείξεις. Δεν μπορεις να μας πεις να μη ζητάμε πιστοποιημένα προϊόντα. Από ευγένεια στον πελάτη και μόνο θα έπρεπε να γίνονται αυτά τα στοιχειώδη πράγματα. Όχι να σε ρωτάει ο ταβερνιάρης «θες να κόψω χαρτί;»


ΦΟΥΣΚΙΤΑΚΗΣ έγραψε: Δεν μπορεί να αγοράζουμε πολλά προϊόντα που δεν έχουν πιστοποίηση κλπ, ενώ στο πέλλετ, να ζητάει κανείς τα μύρια όσα διαπιστευτήρια. Όχι ότι είναι λάθος να απαιτεί κάποιος ως καταναλωτής να γνωρίζει κατά το δυνατόν περισσότερα γι' αυτό που ψωνίζει, αλλά μην διαρρηγνύουμε τα υμάτια μας για το πέλλετ, ενώ για τη βενζίνη, επίσης βιομηχσνοποιημένο προϊόν, να μας πουλάνε νεροζούμια.


Και η βενζίνη ελέγχεται. Και η νοθεία της διώκεται ποινικά. Και όπου πάρω πρέφα νοθευμένο καύσιμο, κατευθείαν θα σηκώσω το τηλέφωνο για καταγγελία. Ας με πει ο mastoras ρουφιάνο. Είτε αγοράσω καύσιμο από το βενζινάδικο είτε όχι, αυτός είχε σκοπό να κλέψει την τσέπη μου. Και κάτι τέτοιο δεν το παίρνω ελαφρά τη καρδία. Επίσης, πολλά βενζινάδικα πλέον το έχουν καμάρι ότι τα καύσιμά τους ελέγχονται σε τακτική βάση. Στα ΕΚΟ, μπορείς να ζητήσεις επί τόπου έλεγχο της βενζίνης. Το ότι ελέγχεται από το ΕΜΠ είναι ένας λόγος που το προτιμώ. Ναι, δεν είναι τέλειο σύστημα, αλλά σίγουρα είναι καλύτερο από το τίποτα.

Βλέπετε ότι δεν μπορείτε να λέτε ότι φωνάζουμε για πιστοποιημένα πέλλετ, ενώ στη ζωή μας γενικότερα δε δίνουμε δεκάρα. Μπορεί να μη δίνετε εσείς, ούτε για τα πέλλετ ούτε για τίποτα, αλλά δεν είμαστε όλοι ίδιοι.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #125140 από stergiosbik
Παναγιωτη να με συμπαθας αλλα.........
στο εχω ξαναπει κ δεν λες να βαλεις μυαλο! :cheer:
Εχεις την εντυπωση οτι αυτα που θεωρεις εσυ οτι εχουν ελεγχθει κ τα τρως ειναι οντως καλα;
Εχεις (οπως κι εγω) φαει αρρωστα ζωα κ εγλειφες κ τα δαχτυλακια σου.
Με σφραγιδες κ της Παναγιας τα ματια επανω κατα τα αλλα.
Τραβα μια βολτα σε κανενα σφαγειο η μιλα με κανεναν κτηνοτροφο κ μετα τα ξαναλεμε.
Τα αλλαντικα γινονται Παναγιωτη απο φρεσκο ωραιοτατο πιστοποιημενο κρεατακι;
Τα Ευρωπαικα ντε κ καλα τροφιμα που εχουν ενα καρο πιστοποιησεις ειναι καθαρα;
Ξεχνας οτι τα μεγαλυτερα διατροφικα σκανδαλα ξεσπασαν ακριβως σε αυτες τις υποτιθεται "τελειες" χωρες;
Οσο για την βενζινη,"θα σου πω καμμια κουβεντα για τον ελεγχο που κανεις", κ κανεις κ καταγγελια τρομαρα σου! :lol: :lol:
Ποιον ελεγχο Παναγιωτη κ ποια μεσα;
Μηπως αυτα που εχουν τα ιδια τα πρατηρια;Ωραιο ανεκδοτο.
Κάποτε ο Jnet ειχε ανεβασει εναν πινακα με πρατηρια που πιαστηκαν να παρανομουν.
Τα περισσοτερα πρατηρια ηταν των εταιρειων που εχουν υποτιθεται κ οι ιδιες ελεγχους.
ΕΚΟ,SHELL,BP!
Mη τρως τοσο ευκολα το παραμυθακι των εταιρειων κ των κρατων σαν χαλβας.
Φυσικα ουτε κι εγω γνωριζω ακριβως τι παιζει αλλα ειδα αρκετα μεσα απο την εμπειρια της ζωης ετσι ωστε να καταλαβαινω οτι σχεδον παντα μας ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ!!! ;)

Δεν είναι ότι δεν είμαστε επαναστάτες. Απλά είμαστε άτυχοι που δεν είναι όπλο ο καναπές!!!


Last edit: 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν by PRIMUS 45.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν - 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #125143 από xrysafis72

vag1234 έγραψε: Μύλος Κύριοι , μύλος !!

Τελικώς ας κάψει ο καθένας οτι μπορεί να κάψει στο μηχανημα του και αυτοί που δεν μπορούν να κάψουν το ελληνικό βιοτεχνικό καύσιμο ας προσέχαν !!

Αυτο όμως δεν σημαίνει οτι οι βιοτέχνες μπορούν να μας πουλήσουν οτι θέλουν ..

Ο καλός επαγγελματίας θα επιβιώσει τον κακό θα τον πετάξει η αγορά !!

Θα πω μόνο το εξής , κανένας μας δεν μπορεί να ειναι αντικειμενικός γιατί το μηχάνημα του έχει διαφορετικές ανάγκες και αυτο που καταλαβαίνω ειναι οτι εμμονή στο πιστοποιημένο ελληνικό προϊόν ειναι απο τους χρήστες που την έχουν ακούσει απο την τιμη του εισαγόμενος ..

Οσο για τον πιτσιρίκα το καλύτερο που έχει να κάνει ειναι να βρει καμία γκομενα να ξεκολλήσει το μυαλό του !!

Αυτά χωρίς φόβο και πάθος και οποίος έχει την μύγα να την φέρει πίσω !! Ειναι δικιά μου !!



και συνεχιζω αν επιτεπετε,ζητατε απο βιοτεχνες και παραγωγους να κανουν ελεχους για το πελλετ που κατασκευαζουν,δηλαδη πρεπει καθε παρτιδα να την στελνουν για ελεχο!!!περνοντας πρωτη υλη απο πριονιστηριο καθε φωρτιο μπορει να ειναι διαφορετικο!!τον ελεχο ποιος τον πληρωνη!!!θα μου πειτε ο κατασκευαστης πελλετ!!!να πως και εγω κατι διαφωρετικο γιατι ο πελλετοκαυστης δεν αγοραζει εναν αναλυτης καυσαεριων και να ρυθμηζει των λεβητα του και να ελεγχει ετσι το πελλετ που αγορασε ,και πριν παρει μεγαλη ποσοτιτα.θα μου πειτε στοιχηζει ακριβα το εν λογο μηχανημα.γιατι δεν αγορασατε λεβητα που να το εχει!!θα μου πειτε ειναι ποιο ακριβο.παμε απο των κατασκευαστη πελλετ πειτε οτι εγω ειτε εχω αναλυτη η ο λεβητα εχει αναλυτη και ελεχο την παραγωγη του πελλετ μου ,ποιος θα με πιστεψη!!!για να παρω καθαρη ξυλια πευκου-ελατου-σουηδικη για κατασκευη σκεπης η για επιπλοποιια θα πρεπει να την αγορασω απο 200εως 350 ευρο το κυβικο και ποσο πρεπει να πουλησω το πελλετ?'
μιλαμε για βιομαζα στην ελαδα στην αυστρια η ξυλια ειναι τσαμπα ειναι σαν τα εμηρατα που βγαζουν πετρελαιο,και εκει το πετρελαιο τσαμπα ειναι στην ελλαδα ομως?
πρεπει να εχουμε ανοχη σαν αγοραστες πελλετ και σαν κατασκευαστες!!
και ενα παραδειγμα εβγαλα δοκιμαστηκα πελλετ απο αχυρο 500 κιλα το εδωσα για δοκημη σε 2 ατομα (στον ξαδερφο με λεβητα πελλετ και στον κουμπαρο με λεβητα βιομαζας και η δυο πιανουν τα χερια τους αρκετα)στο καφενιο που συναντηθηκαμε και μιλουσαμε κοντεψαν να πλακοθουν στο ξυλο,ο πρωτο ελεγε οτι ειναι για τα σκουπιδια το πελλετ(ξαδερφος)και ο δευτερος οτι ειναι το καλυτερο πελλετ με βαση την τιμη που τους ειχα πει την ημερα που τους τα πηγα(150 ευρο).εκει μου ηρθε και φωναξα το "ευρηκα"και εχω καταντηση βενζιναδικο!!!
πελλετ για λεβητες βιομαζας τιμη.....
>>>>>>>>>>>>>>>>>>ξυλου Τιμη......
>>>>>>>> σομπες τιμη......
και πελλετ χρυσο 100 οκτανιων τιμη.....
αν ασχολειθω δυναμηκα με την παραγωγη αυτο το μετρο θα ακολουθησω
και κατι τελευταιο εισε στην ΕΟΚ μαθε για ΕΟΚ
η ιστορια επαναλαμβανετε τι 1981 τι 2011 ετσι καταντησαμε σε αυτα τα χαλια με την ξενομανια μας!!!!

ΑΓΡΟΤΗ-ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΗΣ ΖΩΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΠΕΛΛΕΤΟΦΤΙΑΧΤΗΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕ "ΜΕΙΩΝΕΙ"ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ!!!

Συνημμένο αρχείο:
Last edit: 10 Χρόνια 5 Μήνες πριν by xrysafis72.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Nasikas

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10 Χρόνια 5 Μήνες πριν #125146 από KERBEROS
Όσα λέγονται εδώ μέσα δεν έχουν καμία πλέον σχέση με τον τίτλο του θέματος.
Προτείνω τη δημιουργία θέματος με τίτλο:
"Πιστοποιημένα πέλλετ vs Απιστοποίητα πέλλετ" ή κάτι τέτοιο.

Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά είναι και εκείνος που, ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του δεν...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": theoilia

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.175 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ