Καθοδήγηση για αγορά ενεργειακού τζακιού

Περισσότερα
2 Χρόνια 4 Μήνες πριν #173983 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Καλημέρα Galt
1) Δεν ισχύει ότι ενα τζάκι επειδή θα το βάλεις στο σαλόνι και δε θα κάνεις διανομή δεν μπορεί να ζεστάνει και το υπόλοιπο σπίτι . Άρα εφόσον το τζάκι τοποθετηθεί σωστά θα ζεστάνει και το υπόλοιπο σπίτι .
2)Ναι το μαντέμι είναι αρκετά ανθεκτικότερο από τον βερμικουλίτη αλλά υπάρχουν και χαλύβδινα τζάκια με κεραμικά που είναι 20-30 φορες ανθεκτικότερα απο τον βερμικουλίτη
3) Αυτό δεν ισχύει. για λόγους ασφαλείας δεν μπορείτε να εχετε αντικείμενα μπροστά στο τζάκι σε απόσταση 1-1:20 απο το τζάμι του τζακιού . άρα και ανοιγόμενη πόρτα να επιλέξετε δε θα έχει καμία διαφορά .
4) Είτε έχετε τζάκι φυσικής ροής είτε του βάλετε μοτερ η ζέστη που θα πάρετε είναι η ίδια .Άρα σωστά δε θα σας προσφέρει τίποτα .
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dryianni

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 4 Μήνες πριν #173984 από dryianni

ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγραψε: Φυσικά και συμφωνούμε στο ότι ετσι θα έπρεπε να είναι .Τόσα χρόνια στα τζάκια μόνο μια δυο εταιρίες εχω δει να  μιλάνε με ξεκάθαρα χαρτιά . Ελπίζω με το νεο πρότυπο ecodesign 2022 να καθαρίσει γενικά το τοπίο και να απορρίψει από την αγορά κάτι δηλώσεις συμμόρφωσης και πιστοποιητικά τζακιού απο τον ίδιο τον ιδιοκτήτη. Όσον αφορά το "διπλής καύσης " δεν το λεω εγώ ούτε η KFD . Ό αντιπρόσωπος το έβαλε απο μόνος του στη σελίδα του . Το σωστό είναι να αναφερθεί ως '"Δευτερογενούς καύσης " αλλά άντε να τον κατηγορήσεις ότι εφόσον η πρωτογενή καύση παράγει καπνό και ξεκινάει μια δεύτερη καύση οτι είναι λάθος να πει οτι κάνει διπλή καύση ;)

Όταν θα τον πάει ο ανταγωνιστης του στο Συνήγορο του Καταναλωτη,και στο Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνιας τότε ας αποδείξει ο έμπορος τι σημαινει "διπλη καυση".
Μόνο που τότε τα λεφτά για τους εμπειρογνώμονες μηχανικούς του ΤΕΕ είναι πολλά και για τα πρόστιμα ακόμη περισσότερα...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.056 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ