ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ και UPS

Περισσότερα
2 Χρόνια 4 Μήνες πριν #174114 από stefiart
Καλησπέρα σε όλους,
Ζητώ τη γνώμη και βοήθεια σας να λύσω ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω σε μια εγκατάσταση.
Στο γραφείο μου, έχει 6 σταθμούς εργασίας και 6 ups. O ηλεκτρολόγος μέτρησε τα φορτία και αποφάνθηκε ότι απαιτείται γεννήτρια 11KVa για να λειτουργεί σαν εφεδρική σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Έγινε η αγορά από κατάστημα της Θεσσαλονίκης (Τούρκικης κατασκευής η γεννήτρια) και η γεννήτρια λειτούργησε αρχικά με φώτα, ένα μικρό ψυγείο αλλά ποτέ δεν λειτούργησαν τα ups και κατά συνέπεια και οι υπολογιστές. Τα ups έμπαιναν σε μόνιμη εναλλαγή μεταξύ μπαταρίας και ρεύματος και δεν μπορούσαν να εκινήσουν οι υπολογιστές. Να σημειώσω ότι τα ups είναι Powertech είναι της ίδιας εταιρείας όλα, με το μικρότερο να είναι το Powertech PT-850 Line Interactive 850VA/510W.

Στην πρώτη φάση δοκιμής της γεννήτριας δοκίμασαμε και ένα ups, APC Back-UPS 800 (Line Interactive) και κατέβασα μέσω λογισμικού το Sensitivity και δούλεψε τουλάχιστο το 1 pc χωρίς θορύβους και πρόβλημα. Αλλά από φόβο ότι αυτή η ενέργεια μπορεί να αφήσει εκτεθειμένους τους υπολογιστές και με προτροπή του ηλεκτρολόγου, δεν μπήκαμε στην διαδικασία της αντικατάστασης των ups αλλά στείλαμε την γεννήτρια για ρύθμιση όπως ζήτησε ο προμηθευτής, μαζί και ενα ups απο τα παλιά μας.

Η γεννήτρια επιστράφηκε και πλέον όταν την παραλάβαμε πίσω, και τη συνδέσαμε, τα ups ανάβουν και τα pc (να σημειώσω οτι δεν λειτουργούμε κάποια άλλη συσκευή, ούτε τα φώτα), αλλά ακούγεται μόνιμα εναλλαγή στην μπαταρία των ups. Αυτό προφανώς μας δημιουργεί φόβο ότι μπορεί να οδηγήσει σε κάψιμο είτε ups είτε pc.

Από τον προμηθευτή πρότειναν αντικατάσταση της γεννήτριας με άλλη μεγαλύτερη αλλά χωρίς να μπορούν να εγγυηθούν ότι θα λειτουργήσει. Μπορεί είπαν να μην είναι το γραφείο κατάλληλο για γεννήτρια, τελικά!!!

Έχει συναντήσει κανείς κάτι αντίστοιχο; Μπορεί να προτείνει λύση με την συγκεκριμένη γεννήτρια που να δουλεύει. Δεν γνωρίζω αν ποστάρω στο σωστό σημείο απλά είμαι διατεθιμένη να δώσω αμοιβή ώστε να με καθοδηγήσει κάποιος που γνωρίζει ή έχει κάνει κάτι αντίστοιχο να πάρω σωστή απόφαση, αντικατάσταση γεννήτριας ή αντικατάσταση όλων των ups?

Ευχαριστώ εκ το προτέρων.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
2 Χρόνια 4 Μήνες πριν #174145 από ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
καλησπέρα σας . Η αλήθεια είναι ότι είναι ενα φόρουμ που ασχολείται γενικά με την θέρμανση και όχι με τα ηλεκτρολογικά .Με σιγουριά το πρόβλημα σας θα σας το απαντήσει ένας καλός ηλεκτρολόγος . Από την μικρή μου εμπειρία όμως θα σας πω ότι δεν φταίνε τα ups σας . Το πρόβλημα κατά πάσα πιθανότητα είναι το ημίτονο που βγάζει η γεννήτρια .Προσωπικά έχω συνεργαστεί με την εταιρία vpower.gr/ αλλά πιθανότατα δεν θα σας αναλάβουν γιατί δουλεύουν με μεγάλα φορτία .δοκιμάστε δεν εχετε να χάσετε κατι

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.062 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ