Τιμές pellet

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #26484 από giogud
Απαντήθηκε από giogud στο θέμα Τιμές pellet

Τάκης έγραψε:

kiko73 έγραψε:

Sp4wN έγραψε:

giogud έγραψε: Είπα ότι πέλλετ της Schweighofer δεν μπορεί να πωληθεί σε αυτήν την τιμή χωρίς να υπάρχει φοροδιαφυγή και αυτό αποδείχθηκε 100%.
To πέλλετ είναι από το Comanesti και δεν έχει καμία σχέση ούτε με enplusA1 ούτε με το γνωστό πέλλετ της Schweighofer.
O καταναλωτής πρέπει να ενημερώνεται και τελικά ενημερώθηκε.


1ον Ποσο σιγουρος εισαι οτι αυτο που γραφεις ισχυει ??
2ον Γιατι το πελλετ αφου δεν ειναι το γνησιο προιον φερει την επωνυμια ?
3ον ΤΟ Comanesti πως τα χει καταφερει και βγαζει πελλετ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και η εταιρεια δεν ασχολειται??

Εγω δεν εχω κανενα λογο να μη σε πιστεψω , αρκει να εχεις επιχειρηματολογια .Με λογια του αερα του στυλ η τιμη δε βγαινει τοσο και λοιπα δεν προκειται να αποδειξεις τιποτε .


Και μια ακομη ερωτηση για να συμπληρωσω τις ερωτησεις του sp4wn
Μπορεις να επαναλαβεις giogud πως αποδειχθηκε 100% οτι πέλλετ της Schweighofer δεν μπορεί να πωληθεί σε αυτήν την τιμή χωρίς να υπάρχει φοροδιαφυγή
γιατι εγω δεν το καταλαβα;;;;;;


Είναι μια ανούσια κουβέντα που συνεχίζεται χωρίς λόγο. Σιγά μη καθίσουμε να ελέγξουμε τα βιβλία του προμηθευτή για να δούμε αν φοροδιαφεύγει ή όχι και ποσώς μας ενδιαφέρει αν δεν μας καλεί να συμμετάσχουμε στο αδίκημα. Ο giogud είναι προμηθευτής πέλετ και για λόγους ηθικής τάξης δεν θα έπρεπε να εκφέρει κρίσεις κάθε φορά που ακούει κάποια χαμηλή τιμή στο πέλετ. Αν θέλει να υπερασπίσει τα συμφέροντά του ας το κάνει εκτός forum.
Τον προηγούμενο χειμώνα είχα γράψει εδώ στο forum την τιμή που προμηθευόμουν το πέλετ απο κατάστημα της περιοχής μου για να μου απαντήσει ότι διατηρεί αμφιβολίες, δηλ ίσως και νάλεγα ψέματα. Προφανώς δεν θέλει να βλέπει κανέναν να πουλά φθηνότερα από αυτόν και όταν το βλέπει χαρακτηρίζει τον γράφοντα ύποπτο.


Ο συγκεκριμένος πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Αποδείχθηκε περίτρανα.
Ποτέ τους τελευταίους μήνες δεν αμφισβήτησα παρά μόνο όταν οι διαφορές ήταν μεγάλες. Δεν μπορούν να υπάρξουν τιμές 20 ευρώ φθηνότερες από αυτές που πουλάω.
Και τις αμφισβητώ γιατί ξέρω τις τιμές του πέλλετ. Τις ξέρω γιατί προμηθεύομαι από 5 εργοστάσια και τις ξέρω γιατί προμηθεύομαι μεγάλες ποσότητες και μπορώ να πουλήσω μεγάλες ποσότητες γιατί πουλάω όσο πιο φθηνά γίνεται. Το απέδειξαν οι 300 τόνοι που πούλησα στο φόρουμ και συνεχίζω να πουλάω.
Ευχαριστώ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #26491 από Tera63
Απαντήθηκε από Tera63 στο θέμα Τιμές pellet
Scweighofer τιμή πελλετ στην περιοχή Vicenza της Ιταλίας 276 Ευρώ με ΦΠΑ περιλαμβανομένου, Pfeifer (αυστριακό) 286 ο τόννος με πολύ καλύτερη ποιότητα. Δωρεάν μεταφορικά σε απόσταση 200 χιλιομέτρων για πάνω από 5 τόννους. Πριν έρθω Ελλάδα ήμουν Ιταλία, εκεί οι τιμές είναι σταθερές εδώ και 4-5 χρόνια. Κορυφαίο θεωρείται της Sitta srl με 80% ερυθρηλάτη και 20% οξιά.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #26492 από AMBIENTES
Απαντήθηκε από AMBIENTES στο θέμα Τιμές pellet
Χθες το μεσημέρι έπεσα σε έμπορα που πουλούσε το συγκεκριμένο πέλλετ κάι η τιμή του για τσουβαλάκια κάτω του τόνου 260 και από τόνο και πάνω 250 ο τόνος.Για να πώ την αλήθεια μπήκα στον ΠΕΙΡΑΣΜΟ να του πώ για το φόρουμ αλλά σταμάτησα γιατί ο προηγούμενος έμπορας που είχα βρεί φτηνό και καλό πέλλετ έγινε ξαφνικά ποιό ακριβός αλλά ελάχιστα ποιό φτηνός από τις τιμές που " παιζότανε " εδώ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #26541 από giogud
Απαντήθηκε από giogud στο θέμα Τιμές pellet

Tera63 έγραψε: Scweighofer τιμή πελλετ στην περιοχή Vicenza της Ιταλίας 276 Ευρώ με ΦΠΑ περιλαμβανομένου, Pfeifer (αυστριακό) 286 ο τόννος με πολύ καλύτερη ποιότητα. Δωρεάν μεταφορικά σε απόσταση 200 χιλιομέτρων για πάνω από 5 τόννους. Πριν έρθω Ελλάδα ήμουν Ιταλία, εκεί οι τιμές είναι σταθερές εδώ και 4-5 χρόνια. Κορυφαίο θεωρείται της Sitta srl με 80% ερυθρηλάτη και 20% οξιά.


Μόνο που το πέλλετ έχει 10% ΦΠΑ στην Ιταλία. Πράγμα που σημαίνει καθαρή τιμή 251€. Με 23% ΦΠΑ η τιμή θα ήταν 308,5€. Άρα ακριβότερη η Ιταλία.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #26569 από Tera63
Απαντήθηκε από Tera63 στο θέμα Τιμές pellet
Ο Τσουλφίδης πέρυσι είχε 9% ΦΠΑ, δεν ξέρω πως, αλλά είχε βγάλει κάποια άκρη με την ΔΟΥ. Έχω τις αποδείξεις λιανικής σ'αυτό δεν υπάρχει αμφισβήτηση.
Για Ιταλία το κόστος μεταφοράς είναι μεγαλύτερο από Ρουμανία επίσης δεν υπάρχουν τα επικίνδυνα παλιορούτια νταλίκες (Ρουμάνικες και Βουλγάρικες) γιατί με την είσοδό τους θα τους αφαιρούσαν την άδεια κυκλοφορίας λόγω επικινδυνότητας. Με αυτές αλλά και το φτηνό Βουλγαρο-ρουμανικό πετρέλαιο το κόστος μεταφοράς πέφτει κάθετα .
Μην ψάχνεις με μία απλή διαιρο-αφαίρεση να βγάλεις δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Πέρυσι το Scweighofer κυκλοφορούσε στα 320-330 Ευρώ ο τόννος από Σεπτέμβρη μήνα. Την ίδια εποχή στην Ιταλία είχε την ίδια τμή με φέτος. Επίσης στην Vicenza η τιμή είναι τσιμπημένη. Περιοχή Como και Bergamo η τιμή είναι στα 255-265 ο τόννος όπου η κατανάλωση αλλά και η χρήση πέλλετ και ξύλου είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη και η αγορά ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Βέβαια συζητάμε για κατανάλωση ποσοτήτων που η Ελλάδα δεν μπορεί να φανταστεί και συνεπως για πολύ μεγάλες παραγγελίες από τα εργαστάσια πέλλετ.
Η Ιταλία σύμφωνα με γνωστό μου έμπορο λεβήτων, θερμαστρών ξύλου και βιομάζας στην περιοχή του Bergamo έχει πέραν των 4.000.000 συσκευών καύσης ανακυκλώσιμων πηγών ενέργειας με στοιχεία της Ένωσης Ιταλών κατασκευαστών.
Η ελληνική αγορά σίγουρα δημιουργεί ζήτηση στην αγορά του πέλλετ αλλά είναι ακόμη τόσο μικρή που δεν μπορεί να επηρεάσει την τιμή του πέλλετ. Αυτή εξαρτάται από την εποχή που γίνεται η αγορά από το εργοστάσιο, από την επιθημητή κερδοφορία, από την ποσότητα παραγγελίας και φυσικά από την εποχή αγοράς από τον καταναλωτή. Αν αυτός κινηθεί καταχείμωνα λόγω ανάγκης τότε θα του πατήσουν τον κάλο.
Γι'αυτό και στην Ελλάδα οι τιμές παίζουν αλλά στην γείτονα χώρα είναι σταθερές όλο τον χρόνο, εκτός από τον Μάρτιο - Απρίλιο, μήνες που οι έμποροι λειτουργούν εκπτωτικά προς γεφόρτωμα των εναπομεινάντων αποθεμάτων.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11 Χρόνια 7 Μήνες πριν #26570 από Grecu_
Απαντήθηκε από Grecu_ στο θέμα Τιμές pellet
Αυτο με τις νταλικες τις ρουμανικες που ακριβως το βασιζεις?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.383 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ